bibanul

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Pose
utilizator constant
utilizator constant

bibanul

Mesaj de Pose » 06 Ian 2007, 13:49

tot stiuca, tot avat, tot salau..dar nime nimic biban...chiar asa "urat" e peste....ce folositi pt biban?? rotativa, vobler, plastice etc,..daca aveti capturi frumoase nu ezitati sa puneti poze

tomy
junior
junior

Re: bibanul

Mesaj de tomy » 06 Ian 2007, 13:57

dau in special dupa biban,dar mi-au intrat bibani 'frumosi' la voblere tiny de 3 cm

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pose » 06 Ian 2007, 14:07

am luat si eu dar vorba aia "din greseala" ...mai dar mi'a cam placut, intra si mai usor si face si spectacol mai mare mi'e chiar imi placece pestele asta

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 06 Ian 2007, 14:13

avem o balastiera cu bibani de 'kil' dar intra rar ,la fund cu rama groasa umflata cu seringa.zic rar pentru ca sunt foarte multi raci in apa iar rama nu scapa de acestia.la vobler tiny intra mai mici 300-400 gr dar sunt foarte bataiosi

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 06 Ian 2007, 14:56

-jig de 12-15g cu twister cu 2 cozi (grub) (capturi intre 250-500g)
-rotative meps
-oscilanta model salcie argintie de la Berti (14g)- la asta intra f bine bibanul indiferent de dimensiunile lui
-voblere original floater Rapala de 9cm shi DT Rapala de 15g
cu astea prind adesea :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Ian 2007, 15:45

pana in toamna asta nu am dat la biban cu artificiale,dar in lunile Octombrie si noiembrie am avut cateva partide frumoase pe o balta de langa oras unde am prins biban frumos la rotativa berti clasic nr.4.
este un pescuit frumos la biban si mai ales daca in zona sunt si bibani mai mari.
am sa incerc si la spinerbait,ca am auzit ca ar avea rezultate mai bune,dar din nefericire comanda mea a fost lansata mult prea tarziu asa ca trebuie sa astept primavara :cry:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Ian 2007, 08:47

bibanul mie imi impune respect desi unii zic ca e cel mai usor de prins. imi place cum lupta, in special aia grosi.

tomy scrie:avem o balastiera cu bibani de 'kil' dar intra rar ,la fund cu rama groasa umflata cu seringa.zic rar pentru ca sunt foarte multi raci in apa iar rama nu scapa de acestia.la vobler tiny intra mai mici 300-400 gr dar sunt foarte bataiosi

nene, ia incearca-i cu un mix din silicoane cu voblere sinking sa vezi ce iese. daca papa rama papa si altceva, pun pariu.

adiwolf, cred ca rotativa aia nu ajunge pana pe fund si acolo stau cei barosani, lacomi. baga jiguri grele cu shad sau grub (eu prefer shad).
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 09 Ian 2007, 08:59

adiwolf,
de ce nu-ti faci tu spinnerbaiturile alea frate? Cumperi rotative china pentru paleta, structura de sarma o poti face din sarma pe care o folosesti la voblere si le armezi cu jiguri mici de 1/8- 1/16, turnate pe carlig de 2, 4, 6.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 09 Ian 2007, 09:01

incercati la cicada mica..alea de la berti sunt f bune
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Scrie răspuns