bibanul
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: bibanul
dau in special dupa biban,dar mi-au intrat bibani 'frumosi' la voblere tiny de 3 cm
pana in toamna asta nu am dat la biban cu artificiale,dar in lunile Octombrie si noiembrie am avut cateva partide frumoase pe o balta de langa oras unde am prins biban frumos la rotativa berti clasic nr.4.
este un pescuit frumos la biban si mai ales daca in zona sunt si bibani mai mari.
am sa incerc si la spinerbait,ca am auzit ca ar avea rezultate mai bune,dar din nefericire comanda mea a fost lansata mult prea tarziu asa ca trebuie sa astept primavara
este un pescuit frumos la biban si mai ales daca in zona sunt si bibani mai mari.
am sa incerc si la spinerbait,ca am auzit ca ar avea rezultate mai bune,dar din nefericire comanda mea a fost lansata mult prea tarziu asa ca trebuie sa astept primavara
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
bibanul mie imi impune respect desi unii zic ca e cel mai usor de prins. imi place cum lupta, in special aia grosi.
nene, ia incearca-i cu un mix din silicoane cu voblere sinking sa vezi ce iese. daca papa rama papa si altceva, pun pariu.
adiwolf, cred ca rotativa aia nu ajunge pana pe fund si acolo stau cei barosani, lacomi. baga jiguri grele cu shad sau grub (eu prefer shad).
tomy scrie:avem o balastiera cu bibani de 'kil' dar intra rar ,la fund cu rama groasa umflata cu seringa.zic rar pentru ca sunt foarte multi raci in apa iar rama nu scapa de acestia.la vobler tiny intra mai mici 300-400 gr dar sunt foarte bataiosi
nene, ia incearca-i cu un mix din silicoane cu voblere sinking sa vezi ce iese. daca papa rama papa si altceva, pun pariu.
adiwolf, cred ca rotativa aia nu ajunge pana pe fund si acolo stau cei barosani, lacomi. baga jiguri grele cu shad sau grub (eu prefer shad).
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- Stefan Tudose
- Moderator

adiwolf,
de ce nu-ti faci tu spinnerbaiturile alea frate? Cumperi rotative china pentru paleta, structura de sarma o poti face din sarma pe care o folosesti la voblere si le armezi cu jiguri mici de 1/8- 1/16, turnate pe carlig de 2, 4, 6.
de ce nu-ti faci tu spinnerbaiturile alea frate? Cumperi rotative china pentru paleta, structura de sarma o poti face din sarma pe care o folosesti la voblere si le armezi cu jiguri mici de 1/8- 1/16, turnate pe carlig de 2, 4, 6.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
re
incercati la cicada mica..alea de la berti sunt f bune
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.