Salutare!
avatul
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
salutare
cel mai mare avat a meu l-am prins la rotativa in 1 noiembrie 2003 pe o apa super mare si supertulbure (inca nu era si rece) avea 2,2 kg si 57 cm lungimea , era pestioaca (adica din pacate avea icre cea ce mi-a cam rapit din bucuria capturi)
fratilor ce se intampla cu vremea ca aici la tg-mures de cand a inceput sezonul daca am avut apa cat de cat acceptabila o saptamana
acuma in drum spre am vazut muresul e bun de arat nu de pescuit
cine are pile la sf.ilie sa ii mai repete referunul de la carcotasi ala cu ,lasa-ne , lasa-ne
cel mai mare avat a meu l-am prins la rotativa in 1 noiembrie 2003 pe o apa super mare si supertulbure (inca nu era si rece) avea 2,2 kg si 57 cm lungimea , era pestioaca (adica din pacate avea icre cea ce mi-a cam rapit din bucuria capturi)
fratilor ce se intampla cu vremea ca aici la tg-mures de cand a inceput sezonul daca am avut apa cat de cat acceptabila o saptamana
acuma in drum spre am vazut muresul e bun de arat nu de pescuit
cine are pile la sf.ilie sa ii mai repete referunul de la carcotasi ala cu ,lasa-ne , lasa-ne
Eu am prins la lingurita de trei,avat la 2 kg,mai multi la 1,5kg,asa ca eu personal am incredere la avat sa pun o rotativa.Am prins avat de 2 kg la un grub mic de biban,pe o apa super tulbure,:),e un peste care iti ofera multe surprize.Cel mai constant insa l-am prins la muste si la streamere.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
legio1083 scrie:Cand ajungi in delta, sa nu uiti de confluenta canalelor sau de legatura acestora cu bratul principal...
...Poti sa-mi multumesti dupa ce vei trai vanatoarea vietii tale!
Iti dai seama ca acoo va fi locul de campare.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
ed. toata stiinta la toti pescari care posteaza pe acest topic nu poate fata realitatii . Vorbesc pentru cei din ardeal care trebuie sa faca fata la cel prost sezon din cate imi amintesc eu.
in cauza vremei si pestii au luat*o razna pe mures cel putin e jale. Nivelul apei este INCREDIBIL DE MARE , vorbesc din surse autorizate si stiu ca debitul apei in zona tg-mures este 150 mc/s cand in mod traditional iulie trebuia sa fie 50-60 mc/s. si in tot anul asta nu a fost sub 100 mc/s deci de DOUA ORI mai mare decat trebuia sa fie in mod normal , asa ca obiceiurile de hranire ale avatului vara sunt complet date peste cap.
toate locurile in care am prins ani la rand foarte bine acuma sunt complet compromise , am observat ca apa este cu cam 50 cm peste cea ce trebuia sa fie in iulie ca sa nu mai vorbesc cat e de crescuta turbionitatea apei (cat e de tulbure apa)
DECI SA SPERAM LA BINE SI CAND SE MAI INDREAPTA VREMEA MAI VORBIM DE STRATEGII SI METODE , PANA ATUNCI RABDARE SI TUT.....
in cauza vremei si pestii au luat*o razna pe mures cel putin e jale. Nivelul apei este INCREDIBIL DE MARE , vorbesc din surse autorizate si stiu ca debitul apei in zona tg-mures este 150 mc/s cand in mod traditional iulie trebuia sa fie 50-60 mc/s. si in tot anul asta nu a fost sub 100 mc/s deci de DOUA ORI mai mare decat trebuia sa fie in mod normal , asa ca obiceiurile de hranire ale avatului vara sunt complet date peste cap.
toate locurile in care am prins ani la rand foarte bine acuma sunt complet compromise , am observat ca apa este cu cam 50 cm peste cea ce trebuia sa fie in iulie ca sa nu mai vorbesc cat e de crescuta turbionitatea apei (cat e de tulbure apa)
DECI SA SPERAM LA BINE SI CAND SE MAI INDREAPTA VREMEA MAI VORBIM DE STRATEGII SI METODE , PANA ATUNCI RABDARE SI TUT.....
salut
sunt de acord cu ce spui tu, legatura cu apele
eu sunt Oradean si merg foarte mult pe cris si dau exact de aceasi problema
o veste buna este ca m-am uitat pe un site unguresc la vremea prezisa de ei si dupa cum scriau ei reiese ca de sambata, duminica in colo ploile se vor opri putintel pt aproximativ o saptamana jumate dupa care s-ar putea sa ploie din nou dar nu asa de mult
salut
sunt de acord cu ce spui tu, legatura cu apele
eu sunt Oradean si merg foarte mult pe cris si dau exact de aceasi problema
o veste buna este ca m-am uitat pe un site unguresc la vremea prezisa de ei si dupa cum scriau ei reiese ca de sambata, duminica in colo ploile se vor opri putintel pt aproximativ o saptamana jumate dupa care s-ar putea sa ploie din nou dar nu asa de mult
salut
fratiilor pescari care pescuiti pe mures sau pe afluienti dina ardeal puteti sa VA PUNETI UNDITELE SI SCULE LA CONSERVARE PENTRU 2 SAPTAMANI CEL PUTIN
ieri am stat mut de uimire la barajul de pe mures din tg-mures, privelistea era pur si simplu incredibila ,
efectiv am ramas ca la dentist, muresul este atat de mare si atat de murdar si plin de mizeri (gen copaci , crengi , peturi etc)
daca nu mai ploua nici un gram peste 2 saptamani s*ar putea pescui
acuma si sa stai pe malul lui muresului poate fi de-a dreptul periculos
rabdare si tutu.........
ieri am stat mut de uimire la barajul de pe mures din tg-mures, privelistea era pur si simplu incredibila ,
efectiv am ramas ca la dentist, muresul este atat de mare si atat de murdar si plin de mizeri (gen copaci , crengi , peturi etc)
daca nu mai ploua nici un gram peste 2 saptamani s*ar putea pescui
acuma si sa stai pe malul lui muresului poate fi de-a dreptul periculos
rabdare si tutu.........