avatul...nebun sau doar spectaol....:((

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Hell
veteran
veteran

avatul...nebun sau doar spectaol....:((

Mesaj de Hell » 20 Iun 2007, 15:08

deci ce este...k pe me ma inebuneste..

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 20 Iun 2007, 16:29

si una si alta ... chill :roll:

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 20 Iun 2007, 18:44

I se rupe de pescari
crede-ma!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Iun 2007, 19:09

ne da cu flit de multe, multe ori... :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Iun 2007, 19:09

aia am vazut si eu k il cam doare in inotatoarea dorsala de noi...la doar 10 m de me ala ataca k disperatu...dai cu RNR dai cu Jig ..dai...dai....dai....si fix ciorapu de latex...nimic mah

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Iun 2007, 19:19

HellRAISER scrie:aia am vazut si eu k il cam doare in inotatoarea dorsala de noi...la doar 10 m de me ala ataca k disperatu...dai cu RNR dai cu Jig ..dai...dai....dai....si fix ciorapu de latex...nimic mah
Cand te decizi sa dai cu musca? E chiar asa greu? Nici nu stii ce pierzi, pana nu incerci!!!! :lol:

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 20 Iun 2007, 19:35

[quote="MihaiV"][quote="HellRAISER"]aia am vazut si eu k il cam doare in inotatoarea dorsala de noi...la doar 10 m de me ala ataca k disperatu...dai cu RNR dai cu Jig ..dai...dai....dai....si fix ciorapu de latex...nimic mah[/quote]

Cand te decizi sa dai cu musca? E chiar asa greu? Nici nu stii ce pierzi, pana nu incerci!!!! :lol:[/quote]
Anul trecut am fost la pescuit de avat am prins cateva bucati si apoi venind la mal cu barca a aparut un tip cu o lanseta de spin si dadea la un soi de muste adica avea doua muste si la capatul firului o lingura cam de 14g ,mustele erau dupa parerea mea nu stiu daca ma exprim bine :roll: va spun in diametru cam de 2-3 cm ,o musca era neagra iar cealalta alba cu putin rosu ,am stat si am privit spectacolul ceva de nedescris in cuvinte ,numai bucati de la 1,5 kg pana la 3kg dar a prins cred ca vreo 20.
Unde gasesc sa cumpar asemenea muste :?:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 20 Iun 2007, 20:14

mihai izbiceni scrie:

Unde gasesc sa cumpar asemenea muste :?:

fatzi-le, de cumparat mai greu, treb sa cautzi, dar sa nu crezi ca tot timpul merge la muste (streamere), cateodata il doare in cot de streamere, cateodata de voblere, cateodata nu pune botu, asta-i farmecul avatului, este dupa parerea mea cel mai selectiv :wink:

@hell raiser, din cate am observat eu avatu daka te simte langa mal potzi sa-l uitzi (avatzi punctabili nu alevini), incearca pe viitor sa fi mai `silentzios` ca o fantoma mai hell raiser :wink:
be smart be silent be deadly.....

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Iun 2007, 20:39

mihai izbiceni scrie:Unde gasesc sa cumpar asemenea muste :?:
As putea sa ti le fac, dar crede-ma ca e mai simplu pt amandoi sa ti le faci singur. Ia-ti carlige si leaga cateva pene pe ele. Nu e mare lucru.

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 20 Iun 2007, 21:54

@Hell Raiser
eu unu nu ma uit la avatii care ataca in mal ... aia sunt bolnavi cu capu si ii prostesti doar din greseala. Cu cat e mai departe de mal cu atat se simte mai in siguranta si e mai putin vigilent.
Un sfat prietenesc ... nu te mai uita dupa avati care arunca cu olbeti pe mal sau care vor sa-ti spele picioarele ... aia doar se dau rotunzi :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns