avatul...nebun sau doar spectaol....:((

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Iul 2007, 22:37

marius_m_xxx scrie:anu asta am avut satisfactii mai mari la oscilante si la twistere :wink:
sa inteleg ca teau excitat bine :lol: :lol: :lol:

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 23 Iul 2007, 08:00

[quote="pikeman"][quote="HellRAISER"]in spate la vobler sau in fatza????[/quote]

vobleru e ultima chestie de pe linie, inaintea lui is 2 streamere sau unu cum preferi, puse pe un nod mai special care se face pe linia principala si sta peprendicular pe ea , se face o bucla din linie si se rasucesc firele care vin paralel si apoi se trece bucla printre ele, sigur are vro denumire si e pe undeva dar mie lene sa caut, ma rog se foloseste asta ca sa nu se incurce streamerele pe linia principala, aaa si daca folosesti 0.2 sau 0.25 pui streamerele cu un 0.35, 0.40 stiu ca suna grosolan dar stau ma batzos si nu se incurca....si tiajunge, mai fura si tu de la altii nu mai intreba atata :lol: :lol: :lol:[/quote]

As vrea sa fac si eu montura asta dar in principal as vrea ca mustele sa stea cum sa zic mai infoiate adica in contact cu apa sa stea tot infoiate si nu prea stiu din ce pene trebuiesc facute :roll: ,am incercat sa le fac si anul trecut dar nu mi-au iesit :(
am vazut ieri la cineva care a prins avat ,avea 3 stremere si la capat oscilanta dar avea stremere cumparate dar cam mici eu as vrea unele mai mari .

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Iul 2007, 08:07

la noi se prindeau (de amu neam reprofilat) anii trecuti cu artizanale facute din pene de ratza de pe la curu ei, si intradevar nu raman rasfirate in apa, dar asta e si ideea capata un apect de peste cu corpu mai gros si coada mai subtire :wink:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 23 Iul 2007, 08:41

la twistere MT de 8-10 cm albe ati incercat ? :wink:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 23 Iul 2007, 08:48

Gyorg scrie:la twistere MT de 8-10 cm albe ati incercat ? :wink:

Ai pus punctul pe "y" !!!
Poate chiar si verde fosforescent??? :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Iul 2007, 09:27

Gyorg scrie:la twistere MT de 8-10 cm albe ati incercat ? :wink:
am incercat la altele cu ancora pe burta, prind mai bine :twisted: :twisted: :wink: fiindca au si alte avantaje cum ar fi rattles si staniol in ele :P

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 23 Iul 2007, 10:06

Vin si eu cu o intrebare ca tot vreau sa ma duc la pescuit zilele astea si sa nu ma duc degeaba. Vreau sa prind niste avatei. Sa imi iau lanseta de musca sau de spin? :?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Iul 2007, 10:13

fly-er scrie:Vin si eu cu o intrebare ca tot vreau sa ma duc la pescuit zilele astea si sa nu ma duc degeaba. Vreau sa prind niste avatei. Sa imi iau lanseta de musca sau de spin? :?

depinde unde mergi, nu?
daca esti pe rau mare sau lac si ai barca meri cu fly. daca n-ai barca incearca spinningul.
pe rauri medii tot fly.ul ii de baza.
pe rauri mici nu sunt avati din cate stiu io. :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 23 Iul 2007, 10:13

ieri am vazut cel mai mare avat! atacul asupra obletilor a durat vreo 10 sec fara exagerare si zgomotul facut de avat i-a facut pe niste crapisti aflati la vreo 100 m de mine sa creada ca am cazut in apa!
ma intreb daca imi ataca mie...oare il puteam scoate? chiar acolo unde lansasem eu a atacat!nu pot aprecia ceta kg avea, pt ca nu am vazut asa ceva pe mal...oricum Super spectaculos!!

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 23 Iul 2007, 10:22

Merg la Dunare. In gura unui canal. Si nu am barca.

Scrie răspuns