avatul...nebun sau doar spectaol....:((

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 20 Iun 2007, 22:05

marius_m_xxx scrie:@Hell Raiser
eu unu nu ma uit la avatii care ataca in mal ... aia sunt bolnavi cu capu si ii prostesti doar din greseala.
aia cauta streamerul,...de table si de voblere sunt satui :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Iun 2007, 22:06

miky scrie:
marius_m_xxx scrie:@Hell Raiser
eu unu nu ma uit la avatii care ataca in mal ... aia sunt bolnavi cu capu si ii prostesti doar din greseala.
aia cauta streamerul,...de table si de voblere sunt satui :lol:
vrem dovezi :twisted:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 20 Iun 2007, 22:44

nu postati asa de idee ceva poze cu streamere sa avem asa idee cum sa legam si ce fel de pene tre folosite

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 20 Iun 2007, 22:51

@micky
si eu vreau dovezi :) eventual ceva tehnici de prostit avati din mal ... aia sunt subiect tabu pentru mine :(
asta daca nu sunt prea pretentios :roll:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 20 Iun 2007, 23:02

pe aia din mal cred ca singurele sanse sa ii prinzi sun dimineata si seara cand rasare respecrtiv apune soarela in lumina aia obscura in apa putin mai adanca unde nu sunt asa previzibile

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 20 Iun 2007, 23:12

grecu scrie:nu postati asa de idee ceva poze cu streamere sa avem asa idee cum sa legam si ce fel de pene tre folosite
Poti sa legi cateva fire de rafie trase dintr-un sac si sa le legi pe carlig cu ata rosie. :D
Cand e ziua lui,il prinzi fara probleme!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 21 Iun 2007, 06:20

mare besmetic si avatul asta, desi nu le-am vazut inca prea mult in actiune anul asta totusi si eu sunt de parere ca dimineata devreme si seara merge cel mai bine.

cand incepe iuresul e o adevarata placere, o singura data am avut lovituri la fiecare aruncare timp de o jumatate de ora (divin).

la musca se prinde foarte bine (black zulu si adams) o sa incerc si cele propuse de luci vasies (sea ducer) dar capturile sunt mai mici (maxim pana la 1 Kg - dar drilul la musca este spectactol 100%-avatul face lumanare ca stiuca pentru cine nu a incercat cu musca) .

bucati mai mari am prins la vobler si rotativa.
the angler is catching xxx, not by the lure

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 21 Iun 2007, 07:10

Acel individ avea niste muste din ceva par sau ceva material textil pt ca in momentul cand dadea cu ele ramaneau la aceiasi forma ,dar cu penele am inteles ca se aleg de pe aripi diferite ale pasarei ca cica se resping sau asa ceva ,asa mi-a zis fratele meu ca a vorbit cu proful lui cu Ghimi .Eu am incercat atunci cu pene dar nu stateau asa stufoase in cuntact cu apa.
Anul trecut am dat si cu niste linguri http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... tid=112822 dar alemele erau CHINA dar am prins f bine cu ele.

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 21 Iun 2007, 11:16

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 27 Iun 2007, 09:25

iam vazut knd se dadeau mari.....era seara dupa 21 fix...zici k au ceas :shock: ...am sa incerc stremare-le alea sau cum le zice....oicum ceva mai multe detali despre ele si cum se pot face putetzi da... :cry: ...nu de lata dar eu intru in boala cand vad ce face...si miam mai si jurat k trebuie sa prind avat vara asta....pls... :cry:

Scrie răspuns