Avatul iarna...

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Re: Avatul iarna...

Mesaj de anem » 25 Noi 2012, 15:27

SVF ... intr-o oarecare masura stiu pe unde e in anumite perioade pe raul pe care pescuiesc eu. am mai vorbit de treaba asta :wink: ... ca respectivele locuri sunt rare si greu de abordat de pe mal e alta poveste, tocmai asta e si motivul pentru care momentan cochetez cu alte specii de pesti in perioada rece.

eu eram curios sa aflu si alte pareri ... chiar da nu sunt eu cel care a initial topicul.

ps: se pare ca totusi am dat de un loc interesant unde sunt inca prezenti, inclusiv la ultima partida am luat unul destul de OK in mai putin de 20 de minute cat am stat iar ulterior intr-un alt loc am avut parte de rateul anului la avat (daca nu al vietii) si inca unul bine-imbracat la vreo 15 minute dupa. in momentul atacului vreo 2 secunde mi-a plecat pe o frana pe care unul de 67 de cm nici nu a miscat-o ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Noi 2012, 15:44

cine ete adrian ionascu??!!
doamne ce memorie scurta aveti oameni buni.
omul asta are la activ atatia rahati mancati incat pute de la o posta.
a aparut pe firmament in urma cu 6-7ani cand impreuna cu bunul sau prieten marele si binefacatorul GIGI (cel care a facut multe "binefaceri" pe care le resimtim si astazi in legea pescuitului si in pescuitul recreativ romanesc) a sustinut si promovat diverse personaje si a girat magariile facute la acea vreme de bunul sau prieten, a "navigat" in structurile CNAFP si apoi a sarit in barcazul ANPA cand a simtit ca se scufunda cealalta structura
omul este un adevarat cameleon si un "must have" al zilelor noastre, un adevarat "domn" :evil:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Noi 2012, 16:01

Adi,io chiar nu am stiut cine este acest A.I.De aia am si intrebat,ca nu am auzit de el pana acum.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Noi 2012, 16:06

anem scrie:
eu eram curios sa aflu si alte pareri ... chiar da nu sunt eu cel care a initial topicul.
Asa e,ai dreptate.Greseala mea,oricum cred ca tu cred ca esti unul dintre cei de la care am avea cate ceva de invatat legat de acest peste :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Dec 2012, 15:46

George1985 scrie:Dintre ultimi avati prinsi in perioada asta cativa erau "bortosi", am avut cateva iesiri cand se sinucideau pur si simplu, dar nu mai mari de kil jumate. Acum au disparut de pe zonele respective. Curiozitatea mea este unde se retrage avatul pentru depunerea icrelor? Zone cu piatra, zone de mal unde sunt copaci cazuti, zone de larg cu adancimi mari? Este cineva care cunoaste fenomenul si poate sa-l imparta?
Cred ca-ti poti da seama cat de cat de perioada si cum e substratul.
http://vimeo.com/11457932

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 04 Dec 2012, 20:44

Absolut senzatie filmul Ilie :respekt:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Dec 2012, 22:55

superb
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

ciprimorar
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ciprimorar » 06 Dec 2012, 14:10

de ar fi si la noi in tara asa ceva ce bine ar fi

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Dec 2012, 14:45

ciprimorar scrie:de ar fi si la noi in tara asa ceva ce bine ar fi
asa ceva la noi in tara este imposibil ... erau in zona aia mai multi "pescari" decat avati si pana nu il scoteau afara si pe ultimul din apa nu se miscau de acolo ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 06 Dec 2012, 22:23

la noi in tara ... orice grupare mai mare de 3 indivizi dupa ora 00 = infractiune ; asa ca se inmultesc cumintei pe la colturi in grupuri restranse...nu fac orgii d'astea exibitioniste in vazu' lumii :lol1:

Scrie răspuns