avat

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 10 Ian 2006, 12:41

Mosule tre sa recunosc ca ai reusit sa mi trezesti si mie un pic interesu' pt. specia asta . Daca pana acum nu ma interesau , anu trecut am facut si eu cateva partide numai la avat . Pe cat de bine prinzi de aia la k , max. kil jumate , pe atat de adrecu is tartalaii . Ti-am mai povestit de spectacolu' cu monstrii care parca erau nebuni dar n-aveau nici o treaba , nimic cu nalucile mele .
Tot ce ti ramane de facut e sa aprinzi o mahoarca ( daca pipi ) , te pui in *** si stai si te uiti k prostu pana se termina spectacolu , daca se termina .
E si normal , sa si bagi o fatza asemanatoare prostului ...
:D hac hac :D

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 10 Ian 2006, 12:53

Pana acum un an foloseam voblere de maxim 5 cm, dar in ultima perioada folosesc voblere de 7-8 cm pt avat. Dar daca mergi la Dunare sau vezi bucati mari poti da cu incredere cu voblere mai mari.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 10 Ian 2006, 13:11

florinele , am dat eu cu ce trebe' .
dar uneori sunt foarte ignoranti :D numai alah te mai scoate din dilema in astfel de cazuri :wink:

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 11 Ian 2006, 22:53

Am luat pe Timis intr-o zi vreo 4 avati la musca,cu bila buldo (unde rapea acolo dadeam si dupa 5 sec il intepam).Am avut odata un atac si la oscilanta Gipo din nefericire l-am scapat

noname
veteran
veteran

ijio

Mesaj de noname » 13 Ian 2006, 01:22

Oscilanta Gipo? ma rog importata... mare oscilanta ? pt ca chiar ma intereseaza comportamentu avatului la oscilante. plllss da mai multe detalii dc vrei

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 13 Ian 2006, 10:18

interesanta chestia aia cu marimea sculelor DECI MARIMEA CONTEAZA
dupa parerea mea cu scule mari ai nevoie la fire groase de 0.30 sau mai mult . Cu cat ai firul mai gros cu atat ratarile sunt mai dese si evolutia e mai ciudata a nalucii prin apa. Asa ca din sportivitate cel putin la clean si avat e folosesc maxim fir de 0.22. Cu o instalatie mai fina drilul e spectaculos si emotiile sunt mai intense.

In definitiv cu 0,22 pot sa scot si un avat de 5 kile (cea ce este un record pe mures)

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 13 Ian 2006, 10:23

iar un amic de-al meu a lansat cam la 2 metri de locul bataii, cu un vobler Cozma de 9 cm, tipul D2, si a insfacat un avat respectabil de 6 kg.Sa fie doar o chestiune de hranire frenetica sau pur si simplu intimplare?[/quote]

daca nu te superi sunt putin suspicios la capturarea la asa un monstru pe mures cel putin in zona tg-muresului >

de cel putin 3 ani pescuiesc exclusiv la avat si clean in zona si nu am auzit de asa un record de greutate.
recordul meu un 2.750 grame care avea 55 centimetri.
presupun ca la 6.000 de grame trebuia sa se aproprie de 1 metru.

noname
veteran
veteran

ooi

Mesaj de noname » 13 Ian 2006, 13:36

Am vazut avat prins la carsnic pe Siret (avea 4,5 kile) si imi parea monstrul in persoana... imi inchipui unul de 6 kile... s-ar putea sa sara de 1 m lungime

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 13 Ian 2006, 17:23

Servus sir. Jones! Locul unde l-a prins, cred ca il banuiesti, sau poate nu, ei bine la inele la Cristesti, iar personajul e Giani..,,asta daca cumva il cunosti. Asa ca oricind poate confirma isprava, iar eu nu bag tromboane pe forumul asta. Macar pe net sa vorbim serios, ca daca ne-am intini, sigur privirea ne tradeaza!!! Hai sa iesim la pescuit??!!!
Da de veste, si iesim.

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 13 Ian 2006, 17:57

DOCTORU : Eu personal am prins acolo cel mai mare avat de pina acum 6kg, la vobler Cozma, avat pe care l-am gratiat evident.. ..

Acum nu vreau sa atac pe nimeni da Doctore,tu ai scris asta intr-un alt topic.Acu cine a prins avatul,tu sau Gianni ala?

Apropo...ti-am trimis un mesaj privat;ai primit?

Scrie răspuns