avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
din nefericire nu exista "singura solutie " la avat
ultima mea tentativa de a prinde avat a fost prin octombrie la olt, am reusit sa prind unul frumos dupa ce am dat o ora jumate cu absolut tot ce am avut in trusa, intr-o apa care fierbea de avat
a tras la un Bertilure Taifun cupru cu punctulete rosii si negre facute de mine cu markerul ( dadusem la pastrav cu ea inainte )
in vara am mai fost de vreo 2 ori la dunare cu Eugen, am prins tot la taifun diverse culori dar si la rotativa, mai mica sau mai mare, chiar si la popper
eugen a prins la musca dar subtire - era apa cam tulbure zicea el
daca apa fierbe de avati si nu da in naluca in primele 10 minute, atunci e de munca: oscilante si rotative mici si medii, voblere mici si medii, poppere, streamere, etc
eu incep cu Bertilute Taifun si apoi trec pe rotativele mici ( de clean ), dupa care pe voblere naturale
sa incerci neaparat si recuperare turbata la oscilante si rotative
turbata inseamna cat poti tu sa mulinezi de repede
si incearca sa lansezi chiar in zona de atac a avatului, de cele mai multe ori cand nu vrea sa traga am prins doar daca a cazut naluca langa el
ultima mea tentativa de a prinde avat a fost prin octombrie la olt, am reusit sa prind unul frumos dupa ce am dat o ora jumate cu absolut tot ce am avut in trusa, intr-o apa care fierbea de avat
a tras la un Bertilure Taifun cupru cu punctulete rosii si negre facute de mine cu markerul ( dadusem la pastrav cu ea inainte )
in vara am mai fost de vreo 2 ori la dunare cu Eugen, am prins tot la taifun diverse culori dar si la rotativa, mai mica sau mai mare, chiar si la popper
eugen a prins la musca dar subtire - era apa cam tulbure zicea el
daca apa fierbe de avati si nu da in naluca in primele 10 minute, atunci e de munca: oscilante si rotative mici si medii, voblere mici si medii, poppere, streamere, etc
eu incep cu Bertilute Taifun si apoi trec pe rotativele mici ( de clean ), dupa care pe voblere naturale
sa incerci neaparat si recuperare turbata la oscilante si rotative
turbata inseamna cat poti tu sa mulinezi de repede
si incearca sa lansezi chiar in zona de atac a avatului, de cele mai multe ori cand nu vrea sa traga am prins doar daca a cazut naluca langa el
Eu anul acesta ama vut o revalatie la avat! Primele mi le-am facut, dar apoi mi-am cumparat. Se numesc SLIDERE. Le gasiti pe basspro daca imi aduc bine aminte.
Sunt bune in orice situatii: apa limpede, apa tulbure. Inca pe apa tulbure la astea am luat si la nimic altceva, ca am incercat si cu orice altceva, pt ca am ramas fara slidere
( Si n-am mai luat nimica. Pe apa limpede iar. In apa mica sau unde sunt praguri de la apa de 1m la 0,5m sunt excelente. Ataca instantaneu. Pe repezisuri, apa mai lina, oriunde oricand.
N-am luat decat avat cu ele si din greseala o stiuca si atat.............
Sunt bune in orice situatii: apa limpede, apa tulbure. Inca pe apa tulbure la astea am luat si la nimic altceva, ca am incercat si cu orice altceva, pt ca am ramas fara slidere

N-am luat decat avat cu ele si din greseala o stiuca si atat.............
La dunare inca n-am ajuns, da nu vad de ce n-ar merge la fel de bine. Eu zic sa le incerci anu asta si sa-mi zici ce parere ai. Mie sincer mi se par "distrugatoare" pe crisuri si mures. In rest nu ma pot pronunta, da te asigur ca n-o sa-ti para rau.
Mie imi pare rau ca nu gasesc de 9-10cm asa ceva, ca dinalea mi-ar trebui, da no way man numa pana in 3"
Mie imi pare rau ca nu gasesc de 9-10cm asa ceva, ca dinalea mi-ar trebui, da no way man numa pana in 3"

Andrei scrie:Eu anul acesta ama vut o revalatie la avat! Primele mi le-am facut, dar apoi mi-am cumparat. Se numesc SLIDERE. Le gasiti pe basspro daca imi aduc bine aminte.
Andrei...e vorba de voblere alea..."deep diving balsa"?...sau, mai sunt Berkley, Cotton Cordell...care anume ti-a adus avatii?
lumineaza un biet profan...in avateala

Nu e vb-a de nici un vobler. Sunt niste plastice moi!
http://www.basspro.com/servlet/catalog. ... rchResults
-
- veteran
Andrei scrie:Nu e vb-a de nici un vobler. Sunt niste plastice moi!
merci. m-am prins! mai greu dar m-am prins!

cum le-ai armat, man?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team