Fir intins!
Avat pe Olt...imposibil de prins...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- leo_alien27
- utilizator nou

Mersi frumos chiar nu am avut baterie la tel si am vrut sa le fac poza la toti e prima mea captura asa mare,, scuze pt cei care i-am deranjat dar v-am spus cat de curand va urma un film sper cu mai multe capturi eliberate insa toate ...onesti scrie:leo_alien: se pare c-ai avut o partida frumoasa. Singura mea nemultzumire e coloana sonora de pe film.![]()
Fir intins!
Sa fiti sanatosi si iubiti...
PS: ce e in neregula cu coloana sonora ???
Muzica!leo_alien27 scrie: PS: ce e in neregula cu coloana sonora ???
-daca vrei sa-l impresionezi pe Adrignat - bagi metal
-daca vrei sa-l impresionezi pe Mugurstefan - bagi o corista (Apreciaza coardele. Vocale)
-daca vrei sa-l impresionezi pe Adelin - bagi muzica de nunta
-da numai nu veni cu disco ...
de acord cu tine Ilieilie scrie:.......Apoi cand pierzi o bucata de bucata cum am facut eu azi merge una romaneasca,f***i gura masii![]()
luni seara mi-a rupt unul si s-a dus cu vobler cu tot,efectiv nu am avut ce sa ii fac,iar astazi dupa un dril de 10min s-a dus si asta,dar de data asta fara vobler
sa mai specific ce "muzica" am facut pe dig??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- hunting_fish
- veteran

- leo_alien27
- utilizator nou

imi pare rau fratele meu dar muzica asta imi place si cu asta defilezonesti scrie:Muzica!leo_alien27 scrie: PS: ce e in neregula cu coloana sonora ???
-daca vrei sa-l impresionezi pe Adrignat - bagi metal
-daca vrei sa-l impresionezi pe Mugurstefan - bagi o corista (Apreciaza coardele. Vocale)
-daca vrei sa-l impresionezi pe Adelin - bagi muzica de nunta
-da numai nu veni cu disco ...