Avat pe Olt...imposibil de prins...

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Iul 2008, 17:46

De obicei cand nimeresc :lol: sa prind unu mai rasarit,o buna bucata de vreme,daca nu cumva toata ziua,pe locul ala e liniste deplina,nu mai am eu norocul sa vina si al doilea curand.La cei mici mai repede,dar nici aia nu-s prea fraieri. :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 17:56

Vara e foarte adevarat ce spui, chiar daca inainte sa-l iei fierbea apa de atacuri, pe urma se cam lasa linistea pe locul ala. Toamna insa, se schimba datele problemei. ;)
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Iul 2008, 19:37

Gerula scrie: Revenind la avat, nu stiu cum dracu se face ca Adelin spune ca prind prost la rotative, iar altii zic ca-i imposibil sa iei aia 2-3 pesti pe ora de care ziceam. :lol:
Adelin nu spune ca prinzi prost uite ce spune:" Nu ma mira ca prinzi atat de bine!...nu, nu te opri lanseaza in continuare, esti chiar pe pesti!"....singurul care stie intradevar cum si cat prinzi esti tu, deci ma bucur ca ai puterea sa recunosti ca citez:" prind prost la rtativa" . :lol:

Gerula scrie: Eu zic ca 2-3 avati punctabili/ora vara e decent. Nici nu golesti balta, nici nu strecori degeaba apa.
"Vad ca ai imprumutat un limbaj concurential: "avatzi punctabili", sa intzeleg ca esti concurent?!...sau te gandesti sa intri in Turneu?...sau participi la ceva concursuri zonale sau judetzene de pe la voi?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 20:00

Adelin scrie:
Gerula scrie: Revenind la avat, nu stiu cum dracu se face ca Adelin spune ca prind prost la rotative, iar altii zic ca-i imposibil sa iei aia 2-3 pesti pe ora de care ziceam. :lol:
Adelin nu spune ca prinzi prost uite ce spune:" Nu ma mira ca prinzi atat de bine!...nu, nu te opri lanseaza in continuare, esti chiar pe pesti!"....singurul care stie intradevar cum si cat prinzi esti tu, deci ma bucur ca ai puterea sa recunosti ca citez:" prind prost la rtativa" . :lol:

Gerula scrie: Eu zic ca 2-3 avati punctabili/ora vara e decent. Nici nu golesti balta, nici nu strecori degeaba apa.
"Vad ca ai imprumutat un limbaj concurential: "avatzi punctabili", sa intzeleg ca esti concurent?!...sau te gandesti sa intri in Turneu?...sau participi la ceva concursuri zonale sau judetzene de pe la voi?!

Chestia asta /\ se poate numi moderator? A se observa ca e pe o sectiune pe care se presupune c-ar trebui s-o modereze, nu pe cafenea. Dane, ai legatura.
Cu lacrimi Bastus!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Iul 2008, 22:08

nu leba,

arunc doar o data si tin batu in mana juma de ora. cand dai asa la vale, curentul intinde firul iar musca inoata pe loc pe fir intins. ai vazut cum stau obletii pe curent cu botu in sus pe loc fara sa inainteze amonte. deci fix aia tree sa faca si musca.

din cand in cand face burta snurul si ti-l impinge apa in mal, il repozitionezi direct de pe apa aruncand burta la snurpeste firul tare de curent si esti iar cum trebe. asta este o metoda care merge si cea mai plict. pe cele cu adevarat fun cand o sa dau in mintea kinderilor o sa le pun pe you tube.

pana atunci mai stai pe aici, poate vom invata impreuna cate ceva din secretele pescuitului cu rotativa.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 22:53

Deocamdata am aflat ca a lasa lasoul pe curent e ceva mult mai nobil decat a lasa rotativa pe curent :roll:. Si eu care ma asteptam la revelatii zguduitoare gen cum sa-i arunci avatului latul de gat :lol:

La subiect, am vazut ceva mai sus un comentariu stupid/rautacios despre rotativele nr 4-5. Pot spune ca la nr 2 am luat si de 2 kile si de 50 de grame (daca erau si alea, avatelul cu pricina avea vreo 10 cm) in timp ce de la nr 4 in sus nu mi s-a intamplat sa dea sub kil. Poate scade frecventa atacurilor, dar triezi si pestii in felul asta.

Inca o chestie, conteaza al dracului de mult si culoarea "margelelor" de pe corpul rotativei, nu doar paleta.
Cu lacrimi Bastus!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Iul 2008, 23:17

Gerula scrie: Inca o chestie, conteaza al dracului de mult si culoarea "margelelor" de pe corpul rotativei, nu doar paleta.
cand nu poti decat doi pesti pe zi te apuci sa tragi concluzii :roll:

okay, nu mai zic nimic. il las pe adelin sa se exprime, taman am vazut ca ati incins meci frumos nu joaca.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 23:23

Gerula scrie:Acum depinde si ce inseamna constante, eu zic ca 2-3 bucati pe ora se pot lua lejer in orice zi buna de vara, daca nimeresti culoarea pe care o vrea la momentul ala. Primavara si toamna poti sa-l omori, e drept.
eugen scrie:
cand nu poti decat doi pesti pe zi te apuci sa tragi concluzii :roll:

Concluzia logica? :arrow:
Cu lacrimi Bastus!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Iul 2008, 23:27

profund, ca de obicei. :D ha haha

noapte buna

leo_alien27
utilizator nou
utilizator nou

Fratiorilor am reusit..

Mesaj de leo_alien27 » 31 Iul 2008, 00:54

I-am rupt fasu... :lol: Deci eu am inceput topicu acesta fara sa stiu prea multe despre avat.. dupa 5 zile i-am gasit smecheria si nu poate sa imi zica nimeni ca nu e smecherie la orice categorie de peste...am prins in 3 ore 12 bucati... toate peste un kg.. o sa le pun si la galerie sunt foarte fericit ..va multumesc pt sfaturi dar totul consta in vadul si ochiul pescarului...binenteles si naluca conteaza enorm.. :D
si filmat ca tot era vorba de youtube :lol:
http://youtube.com/watch?v=q-VSANxffXo

Scrie răspuns