Avat pe Olt...imposibil de prins...

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 31 Iul 2008, 11:35

Ai avut mare drepatate Tavi , in chestia aia pe privat , din pacate inca exista o mare cantite de aliens pe aici care se uita si se informeaza si dupa aia retin tot .

Fir Intins!!!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Iul 2008, 13:25

Leo, esti tare.
eugen scrie:nu leba,

arunc doar o data si tin batu in mana juma de ora. cand dai asa la vale, curentul intinde firul iar musca inoata pe loc pe fir intins. ai vazut cum stau obletii pe curent cu botu in sus pe loc fara sa inainteze amonte. deci fix aia tree sa faca si musca.

din cand in cand face burta snurul si ti-l impinge apa in mal, il repozitionezi direct de pe apa aruncand burta la snurpeste firul tare de curent si esti iar cum trebe. asta este o metoda care merge si cea mai plict. pe cele cu adevarat fun cand o sa dau in mintea kinderilor o sa le pun pe you tube.

pana atunci mai stai pe aici, poate vom invata impreuna cate ceva din secretele pescuitului cu rotativa.
Eugen, mie nu-mi plac rotativele, dau rar de tot cu ele, si atunci de cateva ori si apoi pun iar bobler. :)
asta cu tinut floaca in suvoi e o practica day by day la avati? ca idee, n-am pescuit niciodata asa (din cele 2 ori cand am fo' cu fly dupa ei:D ), mai exact dupa ce pica streamerul pe apa, il tractam catre mal prin war zone, de lene nu aveam sholdanele.
normal, am prins doar chistoci asa. :)

sorry de offtopic.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Iul 2008, 13:43

nu e deloc off-topic, este foarte interesanta latura de fly la avat.
unii dintre noi sunt chiar interesati :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 31 Iul 2008, 13:54

Michael scrie:nu e deloc off-topic, este foarte interesanta latura de fly la avat.
unii dintre noi sunt chiar interesati :D
Da,da,bagati.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Iul 2008, 14:27

Fie vorba intre noi, niste streamere de avat cred ca se pot folosi foarte bine si cu o lanseta UL de spinning. La urmatoarea iesire chiar o sa incerc ;).
Cu lacrimi Bastus!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Iul 2008, 14:38

Gerula scrie:Fie vorba intre noi, niste streamere de avat cred ca se pot folosi foarte bine si cu o lanseta UL de spinning. La urmatoarea iesire chiar o sa incerc ;).
Chiar asa sa fie? Pai un avat de 2-3 kg pe o lanseta cu putere 2-8 grame asta cam suna a....ruptura, fie de fir fie de lanseta! Mai degraba un lejer ce arunca 3-15 grame.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Iul 2008, 14:45

Daca am scos eu fitofagul ala de 9.8kg la UL, nu ma sperii de un avat ;).
Cu lacrimi Bastus!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Iul 2008, 14:47

Gerula scrie:Daca am scos eu fitofagul ala de 9.8kg la UL, nu ma sperii de un avat ;).
Bravo! De curiozitate, la ce momeala a muscat acel fitofag? Sau s-a aruncat la o lingura, un vobler etc?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Iul 2008, 14:54

Nu a muscat, dadeam cu twister si l-am intepat chiar langa gura. Daca era de spate sau de coada cred ca-mi lua tot firul. Oricum, discutia nu are legatura cu avatii, daca mai vrei detalii foloseste cu incredere mp.
Cu lacrimi Bastus!

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 31 Iul 2008, 15:56

@ leo_alien27

felicitari pt capturi, dar cred ca era mult mai frumos sa pastrezi doar jumatate din ele, asta avand in vedere ca nici nu consumi peste.
Nu este concurs, este PESCUIT SPORTIV, si oricum in concursuri se elibereaza tot. Se vor razbuna avatii si te vor lasa iar cu "ochii spalati"

In rest numai de bine.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

Scrie răspuns