Avat pe Olt...imposibil de prins...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Leo, esti tare.
asta cu tinut floaca in suvoi e o practica day by day la avati? ca idee, n-am pescuit niciodata asa (din cele 2 ori cand am fo' cu fly dupa ei:D ), mai exact dupa ce pica streamerul pe apa, il tractam catre mal prin war zone, de lene nu aveam sholdanele.
normal, am prins doar chistoci asa.
sorry de offtopic.
Eugen, mie nu-mi plac rotativele, dau rar de tot cu ele, si atunci de cateva ori si apoi pun iar bobler.eugen scrie:nu leba,
arunc doar o data si tin batu in mana juma de ora. cand dai asa la vale, curentul intinde firul iar musca inoata pe loc pe fir intins. ai vazut cum stau obletii pe curent cu botu in sus pe loc fara sa inainteze amonte. deci fix aia tree sa faca si musca.
din cand in cand face burta snurul si ti-l impinge apa in mal, il repozitionezi direct de pe apa aruncand burta la snurpeste firul tare de curent si esti iar cum trebe. asta este o metoda care merge si cea mai plict. pe cele cu adevarat fun cand o sa dau in mintea kinderilor o sa le pun pe you tube.
pana atunci mai stai pe aici, poate vom invata impreuna cate ceva din secretele pescuitului cu rotativa.

asta cu tinut floaca in suvoi e o practica day by day la avati? ca idee, n-am pescuit niciodata asa (din cele 2 ori cand am fo' cu fly dupa ei:D ), mai exact dupa ce pica streamerul pe apa, il tractam catre mal prin war zone, de lene nu aveam sholdanele.
normal, am prins doar chistoci asa.

sorry de offtopic.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
nu e deloc off-topic, este foarte interesanta latura de fly la avat.
unii dintre noi sunt chiar interesati
unii dintre noi sunt chiar interesati

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Chiar asa sa fie? Pai un avat de 2-3 kg pe o lanseta cu putere 2-8 grame asta cam suna a....ruptura, fie de fir fie de lanseta! Mai degraba un lejer ce arunca 3-15 grame.Gerula scrie:Fie vorba intre noi, niste streamere de avat cred ca se pot folosi foarte bine si cu o lanseta UL de spinning. La urmatoarea iesire chiar o sa incerc.
-
- veteran
- misulian
- utilizator constant
@ leo_alien27
felicitari pt capturi, dar cred ca era mult mai frumos sa pastrezi doar jumatate din ele, asta avand in vedere ca nici nu consumi peste.
Nu este concurs, este PESCUIT SPORTIV, si oricum in concursuri se elibereaza tot. Se vor razbuna avatii si te vor lasa iar cu "ochii spalati"
In rest numai de bine.
felicitari pt capturi, dar cred ca era mult mai frumos sa pastrezi doar jumatate din ele, asta avand in vedere ca nici nu consumi peste.
Nu este concurs, este PESCUIT SPORTIV, si oricum in concursuri se elibereaza tot. Se vor razbuna avatii si te vor lasa iar cu "ochii spalati"
In rest numai de bine.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.