avat la twister!?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 22 Aug 2005, 18:32

Weekandu asta am avut ocazia sa vad doi avati cat picioru(eu am 1,74----picioru nush cat are, da oricum e mareeeee). Unu s-a intors in fata mea kiar cand am lansat de nu va spun k era sa lesin instantaneu, si al doilea s-a intors in spetele unui popper de-al meu de m-au lasat picioarele instantaneu si am inceput sa tremur, de parca avea hpotermie. Am mai insistat cu popperul, da nu s-a aratat decat unu mic.
Nu am prins decat avatei pana in 700g sau ceva de genu, da dinastia cu duiumu. Am avut si 3 atacuri de avati trecuti peste kil, da ceva atacuti ff interesante. Atacau, si cum au atacat cum veneau direct inspre mine, de n-aveam cum sa intep, mai ales k stateam pitulat pe dupa iarba aia ce creste pe langa canale si belti, k pescuiam in apa mica(max 1m- 1,5m) limpede si invadata cu vegetatie. Exact k si canalele englezesti pe care se pescuieste mreana si clean si alte mkinuni.
In rest nimic interesant, doar k mi-a atacat un avat un vobler cu 2 jointuri de 10cm, axact atata de lat cat o rosioara de aceeasi dimensiune fara coada. Pacat k l-a atacat de spate unde nu aveam ancore. Asta avea cam pe la 2 zic eu(dar totodata pot fi povestt pescaresti). Vobler proiectat numai pt stiuca. Nici prin cap nu mi-a trecut k o sa dea avat in asa ceva, k sigur ii infigeam un carlig si pe spate :roll:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Sep 2005, 06:15

Mare minune:ieri am prins avat la shad.Minunea consta in faptul ca este pentru prima oara cand prind ceva la silicoane.Timisul-mare,tulbure,in scadere,maluri namoloase,nu credeam ca prind ceva.Am ales un shad de vreo 4 cm,chartreusse cu glitter,sa fie cat mai vizibil in apa tulbure si minunea s-a intamplat.Incep sa cred ca si silicoanele astea sunt bune la ceva. :wink:

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 02 Sep 2005, 13:18

Bravo moshule!!! vezi ca se poate ?

Ai tot dat dupa salau si pana la urma ai luat avat la cauciuce (P.S.eu am impresia ca nu e totusi prea mult salau in locul ala unde am fost noi, poate de-aia nu se prea da la plastice, apa fiind nu prea mare merg mai bine voblerele)
In legatura cu ceea ce zicea Supaerbaloane mie mi se pare o intamplare sa iei avat la recuperare asa lenta (si banuiesc pe fund), am vazut prins avat in felul asta, si doar intamplator, doar iarna cand probabil e mult mai lenes si sta aproape de fund

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Sep 2005, 20:07

Faza e ca eu chiar la avat am dat cu acel shad.L-am lansat exact unde am vazut agitatie si in clipa in care a cazut in apa,l-am smucit,a intrat instantaneu.M-am obisnuit cu idea ca salaul imi intra cand nici nu ma astept,de obicei langa mal.

Cazatorul
junior
junior

Mesaj de Cazatorul » 03 Sep 2005, 10:10

:shock: No comment.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Sep 2005, 10:46

Michael scrie:Faza e ca eu chiar la avat am dat cu acel shad.L-am lansat exact unde am vazut agitatie si in clipa in care a cazut in apa,l-am smucit,a intrat instantaneu.
Vezi, ziceai ca Tarus vorbeste prostii. Dar nu-i nici o rusine. Cu totii mai avem de invatat.

Era totusi interesant daca postai replica asta la discutiile despre atacul avatului. Acolo unde iti spuneam sa lansezi unde vezi ca bate si unde tu sustineai ca dupa ce bate o intinde din locul respectiv. Ba mai mult, ca bate pentru a-si lua avant sa plece in tromba....
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Sep 2005, 14:08

Razvan,de ce interpretezi doar cum vrei tu? :lol: Am spus ca era agitatie in acel loc,deci nu batea,nu palmuia si nu boxa pe nimeni. :lol:
Era pur si simplu agitatia creata de avati mai mici,care umbla in card si probabil se fugarea unul pe celalalt,probabil jucau prinsa.Pot sa-ti demonstrez la orice ora,daca vrei,ca avatii(aici ma refer la avati de avati),care sunt solitari si banatzeni in acelasi timp,ca patruleaza pe un traseu bine definit pe care au cateva locuri in care dau iama,fara sa palmuiasca pe nimeni cu coada. :lol:
No Offence...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Sep 2005, 14:19

La chestia cu patrulatul nu te-am contrazis. Asa e.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 04 Sep 2005, 00:26

Michael scrie:Mare minune:ieri am prins avat la shad.Minunea consta in faptul ca este pentru prima oara cand prind ceva la silicoane.Timisul-mare,tulbure,in scadere,maluri namoloase,nu credeam ca prind ceva.Am ales un shad de vreo 4 cm,chartreusse cu glitter,sa fie cat mai vizibil in apa tulbure si minunea s-a intamplat.Incep sa cred ca si silicoanele astea sunt bune la ceva. :wink:
Felicitari Michael,in sfarsit ai prins si tu un peste la silicoane si poate daca ai invatat ceva mai mult cum sa pescuiesti cu silicoane vei mai prinde.

Pana atunci mai exerseaza cu silicoanele ce sunt plimbate pe Corso ca s-ar putea sa ai satisfactii mai mari si sa indragesti mai mult silicoanele......

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Sep 2005, 14:18

Mersi Jean :D
Cat priveste silicoanele,imi plac doar cele folosite in mod util...adica la naluci,prin casa etc.In rest imi plac cele naturale... :lol:

Scrie răspuns