PS: Niciodata nu am prins avat ca asa am vrut eu,ci fiindca asa a vrut el.
avat la salmo thrill
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Thrill-ul nu merge intotdeauna.Cele mai bune rezultate le-am avut atunci cand atacurile erau la suprafatza,apa crescuta si tulbure.Am luat si pe apa cu o turbiditate normala,dar mai greu...atacurile venind undeva intre ape sau jos de tot,undeva la o palma de fundul raului.Avand avantajul unui lanseu lung,itzi permitzi pe distantza aia sa recuperezi voblerul sus in pelicula ca apoi sa-l lasi sa coboare brusc intre ape sau chiar sa te opresti cateva secunde cu el pe fund ca apoi brusc sa incepi recuperarea la suprafatza.Eu ,cel putzin ,nu sunt adeptul doar al unei recuperari rapide in pelicula asa cum il promoveaza producatorul.Am avut atacuri cand l-am recuperat foarte usor,coborand intre ape , dupa ce l-am forjat doar in primii metri in pelicula.Modelul de 9 cm-22gr.imi pare mai bun ca cel de 7cm,fatza de asta imi pare mai natural pe recuperare.
Re: avat la salmo thrill
Nu stiu cum e pe somes ,dar pe mures e bun , mai ales daca pui si o musca cam la 50-70 cm in fata ... era cand am luat 2 buc deodata ,pe vobler venea numai mare ...peste 1-1,5 kg iar pe musca doar retur ... Poate e coincidenta dar fara musca nu aveam atac .Dupa mine avantajul thrill ului e greutatea proprie ...poti arunca la distante considerabile ,dar ai devoie de o mulineta foarte rapida min. 5,2:1.Alexinhoo scrie:care imi ziceti cum se prezinta salmo thrill la avat pe rauri cum ar fi somesul?
merge numai la apa adanca?
Ptr. Avat incercati si voblerele cozma ,au carlige FB. si sunt destul de prinzatoare .