aham. si doamna Johann ce zice? e pro?jonah scrie:daca vin cu amanta la Sarulesti??![]()
(Adelin mi-a dat ideea)

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
aham. si doamna Johann ce zice? e pro?jonah scrie:daca vin cu amanta la Sarulesti??![]()
(Adelin mi-a dat ideea)
nici nu stii cata dreptate aiseve scrie:nu prea ar conta pescuitul in dvd respectiv..oricum aia ''de la etaj'' doar figurile ce e de ei...toti se sparg mai nou cu scule si sponsorizari (vai de capu lor...mai nou sunt rupti in gura dupa sponsorizari decat dupa puncte) si au uitat ca nu conteaza chiar atat de mult daca ai o salupa de 2000 de ''coco'' sau doar o biata barcuta ruseasca atata timp cat ar trebui punctate experienta,''mana'', bunul simt,moderatia...asta cica ar promova si acest site desi mai nou parca e o intrecere de ''inarmare'' in masa a pescarilor cu tot ce e mai nou si mai gustos prin magazine...acum astept raspunsuri virulente din partea celor ''de sus'' si cred ca nu o sa mai dorm vreo 2 zile ...
jonah, daca ai cugetat la adresa mea, iti trec cu vederea impertinentajonah scrie:toti sint profesori in fata PC-ului ! iar la sfaturi ...ce sa mai zic ..respekt "maestrilor ascunsi "![]()
!
todi scrie:irelevant, doar mi s'au parut amuzante chestiile care le'am vazut pe'acolo, eram offtopic si nu vorbeam de competitie.
jonah, daca ai cugetat la adresa mea, iti trec cu vederea impertinentajonah scrie:toti sint profesori in fata PC-ului ! iar la sfaturi ...ce sa mai zic ..respekt "maestrilor ascunsi "![]()
!