Ati vrea sa aveti turneul AVP pe un set de dvd-uri?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Mar 2008, 14:44

jonah scrie:daca vin cu amanta la Sarulesti?? :D :D (Adelin mi-a dat ideea)
aham. si doamna Johann ce zice? e pro? :twisted: sau nu a aflat inca... :lol: aici te pot ajuta, sa stii. :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Mar 2008, 20:42

adrian frunza scrie:adelin
tre sa devenim celebri si nemuritori rapid ,altfel ne inghite timpul .modestia in cazul nostru e handicap ,nu virtute .bag in scenariu o blonda focoasa ca paznic de vanatoare si cred ca penetram piata de profil .
concret ,s-a pigmentat salaul la tine ?
Sunt ca zmoala. :lol:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 26 Mar 2008, 10:13

seve scrie:nu prea ar conta pescuitul in dvd respectiv..oricum aia ''de la etaj'' doar figurile ce e de ei...toti se sparg mai nou cu scule si sponsorizari (vai de capu lor...mai nou sunt rupti in gura dupa sponsorizari decat dupa puncte) si au uitat ca nu conteaza chiar atat de mult daca ai o salupa de 2000 de ''coco'' sau doar o biata barcuta ruseasca atata timp cat ar trebui punctate experienta,''mana'', bunul simt,moderatia...asta cica ar promova si acest site desi mai nou parca e o intrecere de ''inarmare'' in masa a pescarilor cu tot ce e mai nou si mai gustos prin magazine...acum astept raspunsuri virulente din partea celor ''de sus'' si cred ca nu o sa mai dorm vreo 2 zile ...
nici nu stii cata dreptate ai :lol: am observat in weekend talentul unor personaje echipate de basm pe o pista avp de langa bucuresti. slab nene, slab...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Mar 2008, 10:43

Inseamna ca daca ati participa si voi la competitie ati putea obtine niste rezultate extraordinare, daca concurenta e atat de nesemnificativa !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 26 Mar 2008, 11:03

toti sint profesori in fata PC-ului ! iar la sfaturi ...ce sa mai zic ..respekt "maestrilor ascunsi " :D :D !

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 26 Mar 2008, 11:12

irelevant, doar mi s'au parut amuzante chestiile care le'am vazut pe'acolo, eram offtopic si nu vorbeam de competitie.
jonah scrie:toti sint profesori in fata PC-ului ! iar la sfaturi ...ce sa mai zic ..respekt "maestrilor ascunsi " :D :D !
jonah, daca ai cugetat la adresa mea, iti trec cu vederea impertinenta :bere:

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 26 Mar 2008, 16:23

daca acest site este momopolul baietilor din turneul avp sa mi se aduca la cunostinta si bucuros nu o sa mai postez. sa vb cei care chiar au rezultate si au ce spune...nu era vb de cineva in particular dar vad ca au fost cativa amatori care au luat-o personal. ati avut rezultate exceptionale la concursuri...sau poate ma insala memoria?..cat despre alti''maestrii ascunsi'' afla ca sunt persoane care considera ca spinningul nu este un sport de echipa sau poate pur si simplu nu cocheteaza cu ''highlife-ul '' pescuitului autohton...toti concurentii avp sunt cumva exemple ale virtuozotatii in ale spinningului? sau poate noi ceilalti..''novicii'' nu am stii tehnicile voastre ''secrete''? nu cred ca inventati voi tehnici de pescuit la fiecare partida ci pur si simplu aplicati anumite tehnici la locul respectiv in urma experientei si a intuitiei. la final dati-mi voie sa ma inclin domnilor ''maestrii''...sper sa nu ma ''luminez'' cu tehnicile si secretele dumneavoastra prea curand.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Mar 2008, 17:12

Seve ,
baga tata exemple concrete , impunge-i cu degetu acuzator sa-i stim si noi pe aia la care te referi
hai zii daca e ceva misto ne mai distram si noi
vorbitu asta asa la general e ca zama din supa .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 26 Mar 2008, 18:07

Parerea mea...daca esti toata ziua pe apa, numai cu pescuit te ocupi, sau ma rog, o buna parte din timpul tau ti-l petreci pescuind, ai mai multa experienta. Din pacate nu toti suntem asa, pentru ca unii au o slujba, mai au familie, mai apare o problema, una alta.
Si eu cand eram la facultate in fiecare a doua zi eram la pescuit, si rezultatele n-au ezitat sa apara, aveam timp sa studiez indealung o tehnica de pescuit. Acum ca lucrez, nu ma pot duce in fiecare a doua zi, numai in weekend, bineinteles cand e vreme buna etc etc...si cu totii stim cum ii pescuitul in weekend, cand intalnesti garduri de undite intinse pe mal.
Deci in final depinde si cat timp stai pe apa, depinde si de buzunar (sa nu-mi ziceti ca nu), ca sa-ti iei scule si naluci, ceea ce zic eu un om cu o slujba normala nu poate sa-si permita, cel putin ambele (timpul liber si achizitionarea de scule), ca dac ar fi asa, ne-am trezi fara prietene, neveste si familie, ca toata lumea ar fi pe mal.

Inca o data..parere personala

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 26 Mar 2008, 21:13

todi scrie:irelevant, doar mi s'au parut amuzante chestiile care le'am vazut pe'acolo, eram offtopic si nu vorbeam de competitie.
jonah scrie:toti sint profesori in fata PC-ului ! iar la sfaturi ...ce sa mai zic ..respekt "maestrilor ascunsi " :D :D !
jonah, daca ai cugetat la adresa mea, iti trec cu vederea impertinenta :bere:

Si cum s-ar traduce la tine "impertinenta" ....domnule translator ??

Scrie răspuns