bineinteles daca sunt si ele sponsorizatezamfi scrie: Absolut! Propun sa se filmeze sedinta tehnica,masa festiva si eventualele insotitoare ale concurentilor...
Ati vrea sa aveti turneul AVP pe un set de dvd-uri?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

ce culoare de papion asortezi la o stella ?Adelin scrie:.... se filmeaza?!... sa stiu din timp, ca vin imbracat in costumul de nash!![]()
![]()
si acum on topic -
ca sa fie realizat un dvd oarecum tehnic ar fi necesar sa fie filmat din barca, din apropierea concurentilor, echipa de filmare sa se deplaseze de multe ori prin sector de la un pescar la altul ... si asta ar fi o problema pentru concurenti. Un dvd generalist filmat de pe mal e doar un fel de amintire de familie asa ca nu cred in eficacitatea sau utilitatea acestui demers.
S'altare și bunăstare !
-
adrian frunza
- veteran

salut .
daca va filmez setci in flacari ,marlite eliberate ,lebede inamorate ,braconieri idiotizati ,cumparati ?
in acest fel voi stimula constiinta civica si voi ataca un segment de piata virgin.
daca afacerea merge voi scrie scenariul pt ioana d'arc si papillon cu braconieri .a disparut yves cousteau ,aparem noi .
adelin ,am doua roluri pt tine :terminator sau darth maul .te bagi?
servim patria !
daca va filmez setci in flacari ,marlite eliberate ,lebede inamorate ,braconieri idiotizati ,cumparati ?
in acest fel voi stimula constiinta civica si voi ataca un segment de piata virgin.
daca afacerea merge voi scrie scenariul pt ioana d'arc si papillon cu braconieri .a disparut yves cousteau ,aparem noi .
adelin ,am doua roluri pt tine :terminator sau darth maul .te bagi?
servim patria !
walleye
-
adrian frunza
- veteran

nu prea ar conta pescuitul in dvd respectiv..oricum aia ''de la etaj'' doar figurile ce e de ei...toti se sparg mai nou cu scule si sponsorizari (vai de capu lor...mai nou sunt rupti in gura dupa sponsorizari decat dupa puncte) si au uitat ca nu conteaza chiar atat de mult daca ai o salupa de 2000 de ''coco'' sau doar o biata barcuta ruseasca atata timp cat ar trebui punctate experienta,''mana'', bunul simt,moderatia...asta cica ar promova si acest site desi mai nou parca e o intrecere de ''inarmare'' in masa a pescarilor cu tot ce e mai nou si mai gustos prin magazine...acum astept raspunsuri virulente din partea celor ''de sus'' si cred ca nu o sa mai dorm vreo 2 zile ...