Ati vrea sa aveti turneul AVP pe un set de dvd-uri?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

RYOBI
veteran
veteran

Ati vrea sa aveti turneul AVP pe un set de dvd-uri?

Mesaj de RYOBI » 23 Mar 2008, 18:40

ma gandeam asa: daca urmatorul nr al revistei aventuri la pescuit ar veni cu un dvd pe care sa fie filmata Cupa WSB Sarulesti 2008 - 12/13 aprilie 2008.eu unul as fi dispus sa platesc in plus pt a vedea o asemenea etapa din turneul AVP pe un dvd.statutul de partener media pe care il are revista aventuri la pescuit si faptul ca are un nr fidel de cititori care cumpara revista lunar, cred ca ar merita din punct de vedere al profitului sa ia o asemenea initiativa cred ca ar fi simplu de intocmit un contract reciproc avantajos cu liga romana de spining.avantejele unui asemenea proiect din pct-ul meu de vedera ar fi:
-o mai buna mediatizare a turneului
-publicitate pt pistele de concurs
-pescari de spining din romania care nu cocheteaza cu competitia si sunt doar spectatori interesati de concurs ar avea de castigat din vizionarea unor asemenea dvd-uri.cine nu si-ar dori sa-i vada pe cei mai buni pescari din tara cum pescuiesc si ce strategii adopta pt a obtine un loc cat mai bun
-concurenti care participa la turneu ar putea sa-si analizeze strategia si sa vada ce a fost bine si ce nu dupa terminarea concursului
-ar creste nr de cumparatori ai revistei aventuri la pescuit datorita dvd-ului care vine impreuna cu revista(revista xxx und fang din germania vine in fiecare luna cu un dvd daca la ei merge reteta de ce nu ar functiona si la noi)
-sensibilizarea si implementarea notiuni de catch and release
printre pescari din romania pt ca inca multa lume de la noi nici nu cunoaste macar notiunea
-publicitate pt sponsorii

rog sa postati daca vi se pare interesanta o asemenea idee si poate in viitorul apropiat o sa se sesizeze cineva de la revista vazand ca exista interes din partea cititorilor avp
o imagine video face cat o mie de cuvinte
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Mar 2008, 20:32

E ok.Pe mine ma intereseaza (mai ales ca nu pot sa particip :cry: ) cu o conditie: sa fie ceva filmat pe acolo...In afara de peisaje... :lol: Si aici apare problema:concurentii vor fi de acord? :roll: Poate iasa la iveala vreun secret...Si nu ma refer la ala gastronomic, prezentat la masa festiva :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 23 Mar 2008, 20:32

Buna idee,subscriu !
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Mar 2008, 20:45

zamfi scrie:... cu o conditie: sa fie ceva filmat pe acolo...In afara de peisaje... :lol: Si aici apare problema:concurentii vor fi de acord? :roll: Poate iasa la iveala vreun secret...
Pun pariu ca nu vor fi de acord. Ce vrei, sa li se vada jelibonu? :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 23 Mar 2008, 21:36

Tavi scrie: Pun pariu ca nu vor fi de acord. Ce vrei, sa li se vada jelibonu? :lol:

eu voi da cu jig de 30g si jelibon de 20cm...urmaresc doar capturile capitale...nu fisfireii.... :wink:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 23 Mar 2008, 22:37

eu zic ca in mare parte o sa fie deacord raman si ei cu amintiri frumoase,acuma de secrete divulgate ce sa zic asta s-ar intampla daca ar filma cu vreo 100 de camere cea ce nu cred ca-i cazu
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 24 Mar 2008, 18:30

nu ma intereseaza asa ceva si nici nu vad cum s-ar putea face ceva de genul "king of Jerkbait" sau alte filme de referinta la un astfel de campionat.
concurentii,sigur nu vor fi de acord,decat daca vor fi sponsorizati :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 24 Mar 2008, 18:48

adiwolf scrie:decat daca vor fi sponsorizati :wink:

ft bine punctat :lol:

si mi se pare absolut normal..."pai stai mhai nene...eu trag 10-15 ani ca sa invat cat de cat ceva si pun pe tava asa pe moka unora care nu au habar cu ce se mananca spinningul, prind un peste 2 si sunt cei mai tari", nu'i prea corect ;)

si sunt convins ca nu vor fi cei de jos care se vor impotrivii, ci cei de la etaj... :twisted:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 24 Mar 2008, 18:53

p.s se poate face totusi un dvd dar cu chestii superficiale... :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2008, 20:33

Ionut the carp scrie:p.s se poate face totusi un dvd dar cu chestii superficiale... :D
Absolut! Propun sa se filmeze sedinta tehnica,masa festiva si eventualele insotitoare ale concurentilor... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns