Ati vrea sa aveti turneul AVP pe un set de dvd-uri?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ati vrea sa aveti turneul AVP pe un set de dvd-uri?
ma gandeam asa: daca urmatorul nr al revistei aventuri la pescuit ar veni cu un dvd pe care sa fie filmata Cupa WSB Sarulesti 2008 - 12/13 aprilie 2008.eu unul as fi dispus sa platesc in plus pt a vedea o asemenea etapa din turneul AVP pe un dvd.statutul de partener media pe care il are revista aventuri la pescuit si faptul ca are un nr fidel de cititori care cumpara revista lunar, cred ca ar merita din punct de vedere al profitului sa ia o asemenea initiativa cred ca ar fi simplu de intocmit un contract reciproc avantajos cu liga romana de spining.avantejele unui asemenea proiect din pct-ul meu de vedera ar fi:
-o mai buna mediatizare a turneului
-publicitate pt pistele de concurs
-pescari de spining din romania care nu cocheteaza cu competitia si sunt doar spectatori interesati de concurs ar avea de castigat din vizionarea unor asemenea dvd-uri.cine nu si-ar dori sa-i vada pe cei mai buni pescari din tara cum pescuiesc si ce strategii adopta pt a obtine un loc cat mai bun
-concurenti care participa la turneu ar putea sa-si analizeze strategia si sa vada ce a fost bine si ce nu dupa terminarea concursului
-ar creste nr de cumparatori ai revistei aventuri la pescuit datorita dvd-ului care vine impreuna cu revista(revista xxx und fang din germania vine in fiecare luna cu un dvd daca la ei merge reteta de ce nu ar functiona si la noi)
-sensibilizarea si implementarea notiuni de catch and release
printre pescari din romania pt ca inca multa lume de la noi nici nu cunoaste macar notiunea
-publicitate pt sponsorii
rog sa postati daca vi se pare interesanta o asemenea idee si poate in viitorul apropiat o sa se sesizeze cineva de la revista vazand ca exista interes din partea cititorilor avp
o imagine video face cat o mie de cuvinte
-o mai buna mediatizare a turneului
-publicitate pt pistele de concurs
-pescari de spining din romania care nu cocheteaza cu competitia si sunt doar spectatori interesati de concurs ar avea de castigat din vizionarea unor asemenea dvd-uri.cine nu si-ar dori sa-i vada pe cei mai buni pescari din tara cum pescuiesc si ce strategii adopta pt a obtine un loc cat mai bun
-concurenti care participa la turneu ar putea sa-si analizeze strategia si sa vada ce a fost bine si ce nu dupa terminarea concursului
-ar creste nr de cumparatori ai revistei aventuri la pescuit datorita dvd-ului care vine impreuna cu revista(revista xxx und fang din germania vine in fiecare luna cu un dvd daca la ei merge reteta de ce nu ar functiona si la noi)
-sensibilizarea si implementarea notiuni de catch and release
printre pescari din romania pt ca inca multa lume de la noi nici nu cunoaste macar notiunea
-publicitate pt sponsorii
rog sa postati daca vi se pare interesanta o asemenea idee si poate in viitorul apropiat o sa se sesizeze cineva de la revista vazand ca exista interes din partea cititorilor avp
o imagine video face cat o mie de cuvinte
E ok.Pe mine ma intereseaza (mai ales ca nu pot sa particip
) cu o conditie: sa fie ceva filmat pe acolo...In afara de peisaje...
Si aici apare problema:concurentii vor fi de acord?
Poate iasa la iveala vreun secret...Si nu ma refer la ala gastronomic, prezentat la masa festiva 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
-
- veteran
nu ma intereseaza asa ceva si nici nu vad cum s-ar putea face ceva de genul "king of Jerkbait" sau alte filme de referinta la un astfel de campionat.
concurentii,sigur nu vor fi de acord,decat daca vor fi sponsorizati
concurentii,sigur nu vor fi de acord,decat daca vor fi sponsorizati

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
- veteran
adiwolf scrie:decat daca vor fi sponsorizati
ft bine punctat

si mi se pare absolut normal..."pai stai mhai nene...eu trag 10-15 ani ca sa invat cat de cat ceva si pun pe tava asa pe moka unora care nu au habar cu ce se mananca spinningul, prind un peste 2 si sunt cei mai tari", nu'i prea corect

si sunt convins ca nu vor fi cei de jos care se vor impotrivii, ci cei de la etaj...

-
- veteran