ce inseamna slab activ? ... o stiuca de 2kg, in 3 ore de lansari, incercand circa 20 tipuri de naluci, in diverse zone ale unei balti relativ mici, inseamna slab activ? ca "deloc activ" ... e ceva mai putin decat slab activ

.
asa a inceput ultima mea partida la stiuca (marti). la precedenta am prins 4 bucati intr-un interval de 2 ore ... pe balta stand 7 ore, marti insa, in afara de stiuca prinsa in primele 3 ore, am mai prins inca 5 in acelasi interval de doua ore, plus doi bibani.
sa revenim la topic: toti pestii (din ambele partide) au fost prinsi la aceleasi doua naluci: un vobler si o oscilanta.
concluziile par clare: daca ma duc maine din nou ... si e soare ... voi incerca cu aceleasi doua naluci ... daca nu e soare ... oricum tot cu cele doua incep.
nalucile sunt de doua feluri: care prind si care nu prind ... cand e slab activ trebuie sa incerci naluca pe care o cunosti cel mai bine si care, bineinteles, a dat rezultate si alta data, chiar daca nu se incadreaza in conditiile standard de vizibilate (auriu cand e soare ... etc)