Alegerea Nalucii pentru Stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dane, din punctul meu de vedere, atata timp cat totusi s-a prins (si scapat din cate am inteles) o stiuca la concursul pescari4ever n-a fost vorba de inactivitate ci de cel mult o "slaba activitate". Iar exemplele cu ceea ce se intampla in timpul concursurilor de pescuit la stiuca nu mi se par a fi concludente deoarece probabilitatea de a gasi naluca potrivita, la momentul potrivit, in locul potrivit si in conditiile unei populatii de stiuci nu prea numeroase este si asa destul de mica in conditii de pescuit normale, daramite in conditiile acelui concurs in care si conditiile meteo au fost total potrivnice (in special concurentilor).
la concursul pescari4ever stiuca nu a fost nici slab activa nici inactiva ...pur si simplu din cauza valurilor ca pe litoral se retrasese sub plaurii care sunt din belsug acolo si nu avea nimic comun cu hranirea ...nu numai ca nu s-a prins nici o stiuca dar nici altceva nu intrase...nici macar un amarat de biban .
@ piticu
Dar de situatia in care 6 oameni (in 2 barci) lingurind, voblerind si twisterind (poate) la fel de profesionist
intr-o japsa super din Delta n-au prins nimik timp de mai bine de 4 ore (desi ziua anterioara a fost super) iar in tot acest timp un al 7-lea (un lipovean) aflat intr-o barca la 100 m departare prindea stiuca dupa stiuca ce-ar fi de spus? Insemna oare ca stiucile erau inactive sau slab active? Ba erau chiar foarte active (dar mofturoase), dar de asta ne-am convins abia dupa ce am vazut
cu ce prinde lipoveanu', moment in care ne-am ineceput si noi recitalul ... Crede-ma pe cuvant ca situatia respectiva n-a fost doar o exceptie care sa confirme regula pentru ca s-a intamplat de prea multe ori si nu numai in Delta ...
Dar de situatia in care 6 oameni (in 2 barci) lingurind, voblerind si twisterind (poate) la fel de profesionist

fff,
locul mai si face norocul
eu am prins de-a lungul timpului momente si cu stiuci active, si cu stiuci slab active, si cu stiuci inactive
cand sunt active dau in tot ce misca, vezi atacuri, valuri , tot tacamul
cand sunt slab active mai ciugulesti cate ceva, pe naluci mai lente cu vibratie " mai puturoasa "
cand sunt inactive stau acolo si nu pun botul pe nimic
am si vazut odata, in apa limpede, cum trecea naluca in dreptul stiucii si stiuca se dadea la o parte
daca la pescari4ever la concurs s-a prins o stiuca era inactiva
ca a existat una pe dos e normal, stiucile ca oamenii
daca despicam firul in 18 nu ajungem nicaieri, lipoveanul tau daca prindea stiuca dupa stiuca inseamna ca stiuca era foarte activa
la concurs o stiuca intr-o zi inseamna inactivitate
sorin
nici slab activa nici inactiva pur si simplu nu manca din cauza ca erau valuri
asta inseamna stiuca inactiva

locul mai si face norocul
eu am prins de-a lungul timpului momente si cu stiuci active, si cu stiuci slab active, si cu stiuci inactive
cand sunt active dau in tot ce misca, vezi atacuri, valuri , tot tacamul
cand sunt slab active mai ciugulesti cate ceva, pe naluci mai lente cu vibratie " mai puturoasa "
cand sunt inactive stau acolo si nu pun botul pe nimic
am si vazut odata, in apa limpede, cum trecea naluca in dreptul stiucii si stiuca se dadea la o parte
daca la pescari4ever la concurs s-a prins o stiuca era inactiva
ca a existat una pe dos e normal, stiucile ca oamenii

daca despicam firul in 18 nu ajungem nicaieri, lipoveanul tau daca prindea stiuca dupa stiuca inseamna ca stiuca era foarte activa
la concurs o stiuca intr-o zi inseamna inactivitate
sorin
sorine, te contrazici singurla concursul pescari4ever stiuca nu a fost nici slab activa nici inactiva ...pur si simplu din cauza valurilor ca pe litoral se retrasese sub plaurii care sunt din belsug acolo si nu avea nimic comun cu hranirea

nici slab activa nici inactiva pur si simplu nu manca din cauza ca erau valuri
asta inseamna stiuca inactiva

pai nu stiu daca erau active sau inactive
...poate daca facea cineva o copca in plaur si punea o dandineta dadea lovitura..
...si zicea ca sunt active .
ne-ar lamuri poate un zoom sa vedem daca pozitia stiucilor in apa era fireasca sau nefireasca
cert e ca am trait o senzatie acuta de fantana in ziua aia

ne-ar lamuri poate un zoom sa vedem daca pozitia stiucilor in apa era fireasca sau nefireasca

cert e ca am trait o senzatie acuta de fantana in ziua aia
Dane,
1. Sorin a zis bine, nu se poate stii (si nici afirma) cu certitudine daca atunci stiuca a fost sau nu activa ...
2. 1 stiuca prinsa = activitate (ma rog, slaba activitate
) deoarece inactivitate = 0 (zero) stiuci.
3. pentru lipoveanu' ala stiuca era foarte activa dar pentru noi a fost inactiva pana cand ...
P.S. ma opresc aici sa nu despic firu' in mai mult de 18
1. Sorin a zis bine, nu se poate stii (si nici afirma) cu certitudine daca atunci stiuca a fost sau nu activa ...
2. 1 stiuca prinsa = activitate (ma rog, slaba activitate

3. pentru lipoveanu' ala stiuca era foarte activa dar pentru noi a fost inactiva pana cand ...
P.S. ma opresc aici sa nu despic firu' in mai mult de 18

pana la urma un coleg a pus o intrebare, si noi nu putem sa cadem de acord asupra notiunilor de activa - inactiva
deci nu mai raspundem la intrebare, nu ?
chestia cu despicatul firului in 18 se referea la faptul ca nu ne vom putea niciodata convinge unul pe altul ca stiuca era inactiva, pentru ca intotdeauna se va ivi cineva care sa zica: nu faceai tu ce trebuia, nu dadeai cu ce trebuia, nu jucai cum trebuia, nu avea culoarea potrivita, te-a vazut, te-a simtit, te-a mirosit samd
deci nu mai raspundem la intrebare, nu ?
chestia cu despicatul firului in 18 se referea la faptul ca nu ne vom putea niciodata convinge unul pe altul ca stiuca era inactiva, pentru ca intotdeauna se va ivi cineva care sa zica: nu faceai tu ce trebuia, nu dadeai cu ce trebuia, nu jucai cum trebuia, nu avea culoarea potrivita, te-a vazut, te-a simtit, te-a mirosit samd