Dupa cum citisem da la clasicii in viata in domeniul pescuitului am inteles ca salaul trebuie cautat in curent, de aceea am incercat si eu acolo.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ia gandeste'te ca multi pescari care vor mai veni pe'acolo vor agata in sfoara ta twistere, voblere, ace, carlige, plumbi, jiguri etc. Gandeste'te ce frumos e sa lasi pe sfoara unui ageamiu 30 de jiguri intr'o zi. Frumoasa perspectiva nu?pasek scrie: Ancora am pierdut-o linga porti dupe ce s-a agatat intr-un fier beton banuiesc... a trebuit sa tai sfoara cu care era legata.
Todi , de fapt sfoara aia e o investitie ma ....todi scrie:Ia gandeste'te ca multi pescari care vor mai veni pe'acolo vor agata in sfoara ta twistere, voblere, ace, carlige, plumbi, jiguri etc. Gandeste'te ce frumos e sa lasi pe sfoara unui ageamiu 30 de jiguri intr'o zi. Frumoasa perspectiva nu?pasek scrie: Ancora am pierdut-o linga porti dupe ce s-a agatat intr-un fier beton banuiesc... a trebuit sa tai sfoara cu care era legata.
Nu m-as fi ancorat acolo niciodata.grecu scrie:todi tu ce ai fi facut in locul lui ?