pai ce nu ai zis asa din capul locului?Stefan Tudose scrie:....si eu, care credeam ca greutatea optima a jigului e aia in care da salaul.
concluzia e clara:

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
la Farcasele-Draganesti, imediat sub baraj eu pescuiesc de regula cu 1/2 - 3/4 ozpasek scrie:...@adiwolf: tot incerc pe la farcasele si dau in curent dar configuratia pe care o parcurge naluca pe drumul de intoarcere este curent-portiune lina-prag(unde si ramine de obicei)
Eu am dat cu jig de 12 gr si atingea fundul mai rar, un prieten a dat cu 17 si a luat mai multi. ..............
ahhhgreutatea ideala este greutatea care-ti tine jigul in "aer" intre 1 si 3 secunde
daca e acolo salaul aproape orice greutate e optima.baieti uitam esentialul.salaul trage acolo unde e .daca nu trage nu inseamna neaparat ca sculele sunt vinovate sau incepem sa cautam cheia care am pierdut-o pe trotuarul care e luminat?Stefan Tudose scrie:....si eu, care credeam ca greutatea optima a jigului e aia in care da salaul.
pasek , e f simplupasek scrie:Stimati Profesori,
multumesc pentru sfaturi, cred ca am retinut esentialul, o sa pun totul in practica simbata ( sper sa fie de acord si familia... iar!) si daca prind promit sa pun poze cu monstrii !!!
Da-l draq ca pentru a prinde salau am eliminat pe rind toate variabilele: mi-am luat alt bat, alta mulineta, textil, barca cu motor, o tona de jiguri si nalucile aferente, zeci de argumente pentru sotie ca trebuie sa plec iar de acasa... si ma impiedecam tocmai de alegerea jigului! Acum cred ca nu mai am motive de esec