Un start greu...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- juventinu88
- utilizator constant
ok
am un cormoran flycor 4-5
okuma clasa 5
snur shimano biocraft nr5
leader 0.16
baking ala e un lucru util sau ??? pesti sunt mici
cum le leg sa pot dobor si eu un liliac (am vazut asta pe un topic pe aici am lesinat de ras) si sa incerc sa prind ceva din apa cu cap si coada
sunt pescar de stationar nu dati tare in mine
okuma clasa 5
leader 0.16
cum le leg sa pot dobor si eu un liliac (am vazut asta pe un topic pe aici am lesinat de ras) si sa incerc sa prind ceva din apa cu cap si coada
Nu mai rade ca asa a facut si liliacul.La sfarsitul unei iesiri faceam o mica partida de castingFLY,Andrei era putin stresat(nu prinsese nimic) si liliacul zambind a intrat in raza batului...boc,la radiogafie(blit)vedem ca nu are floricica pe antebratul olog,deci nu-si facuse antirabicul la zi si nu i-am putut da primul ajutor.Dar Andrei facuse egal cu mine,inoata,zboara nu conteaza se pune la numar.Ne pare rau de lili dar a cautat-o si a luat-o,in schimb pastravul daca a scapat de viitura inoata in continuare .
Felicitarile mele pe bune. Pentru un incepator ai facut cea mai buna alegere posibila. Daca aveam eu mintea ta.......faceam economie zdravana.jenel scrie:ok
okuma clasa 5
leader 0.16
Backing teoretic se poate inlocui cu mono gros si sfoara de zidarie (de la baumax e identica) singur rol pe care il are e ca umple tamburul. Cu cat tamburul e mai plin cu atat snurul sta mai relaxat si nu capata asa memorie. Deci raspunsul este DA dar poate fi inlocuit cu mono gros uzat sau sfoara de zidarie.
Fir intins
the angler is catching xxx, not by the lure
cum fac sistemul acum nu stiu am vazut vre-o 3 seriale pe youtube despre casting lansari miscarea bratului de la ora 10>>2 pozitia corecta cand asezi snuru pe luciul apei ce nu stiu cum se leaga mustele de leadcore e mai bn cu una sinura sau cu 3 ??
astea de care uscate (astea plutesc si alea umede se scufunda ?oricum le cumpar deocamdata )
vreau sa elimin din greseli cat se poate
@Pentru un incepator ai facut cea mai buna alegere posibila
nu e meritul meu am citit postarile voastre deci ms inca odata
astea de care uscate (astea plutesc si alea umede se scufunda ?oricum le cumpar deocamdata )

vreau sa elimin din greseli cat se poate
@Pentru un incepator ai facut cea mai buna alegere posibila
nu e meritul meu am citit postarile voastre deci ms inca odata

- kuin tauti
- veteran
sir.JONES scrie:Backing teoretic se poate inlocui cu mono gros si sfoara de zidarie (de la baumax e identica) singur rol pe care il are e ca umple tamburul. Cu cat tamburul e mai plin cu atat snurul sta mai relaxat si nu capata asa memorie. Deci raspunsul este DA dar poate fi inlocuit cu mono gros uzat sau sfoara de zidarie.
Fir intins
daca eram pe sait la celula... luai ban pt info fals

- juventinu88
- utilizator constant