Tot anul!kriss-wolf scrie:nimfele pentru ce perioada se preteaza?
Ultra incepator
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
a dreq boala, vaz ca vo palit
mai sa stiti ca mai ierea loc pe Olt la spinning si pentru voi, dar no daca nu mai vreti
e fain la fly , dar io ma chinui de un an sa dau la clean pe aci pe Raul Negru / Tarnave si tot nu am ajuns desi am toate cele ( adik bota de spinning UL si mulineta si boblere) , nu mai zic ca am bota de jig si am pescuit mai mult la vobler
deci de fly , slabe sanse .... ahhh si am uitat echipamentu de jerk pe care lam scos la aer o singura data
ce ma fac?

e fain la fly , dar io ma chinui de un an sa dau la clean pe aci pe Raul Negru / Tarnave si tot nu am ajuns desi am toate cele ( adik bota de spinning UL si mulineta si boblere) , nu mai zic ca am bota de jig si am pescuit mai mult la vobler

ce ma fac?

- kuin tauti
- veteran
-
- veteran
Fishi, tradator al castei muscarilor....Iuda a flyfishermanilor! Cati arginti ai primit de la Ana si Caiafa ai spinerilor ca sa vii cu propaganda din asta desantata aici, in templul exclusiv al muscarilor?fishi scrie:Sunt convins ca da.Fiecare dintre acestia pescuieste si la spinning.Daca reusesc sa ma convinga(ei,eu,cineva,oricine) de faptul ca fly-fishing-ul este ,,pescuitul complet'' ma voi lasa dus .....de val.

- kuin tauti
- veteran