Temple Fork
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Temple Fork
10ft la clase mari sux cel putin pt mine.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Care Adrian?Hell scrie:Vezi ca avea Adrian unu de 10 craci si tot clasa mare, roaga-l sa ti-l dea in probe.
Ca sa vezi ce inseamna diferenta aia de lungime.

Datorita greutatii sau pentru ca un single la lungimea asta se manevreaza greu?Sau o combinatie de ambeleMuskMd scrie:10ft la clase mari sux cel putin pt mine.....

gata cu nasipu' hellule .... putem incepe programarile pt round two. Daca imi gasesti si mie un DH
Ilie, pt mine esperienta o fo cam ashe :
sa zicem o clasa 8 dai fire cu greutatea activa de 15-20 g . eu nu-s cel mai fortos muscar, iar brandul meu e calit in sute de ore de lupte in CS
.... deci inca 31 m la parghia pe care tre sa o fac se simte. La mine. Intr=o zi de spin lansezi de, cat? 1000 de ori ? 5000 de ori ? Ei bine, la fly efortul se multiplica cu MINIM 4-6 ori. Si aia daca te stii cu shootinguri samd. ca false-castul e boala grea
Suplimentar , din ce am vazut eu, cam e o legatura intre dimensiunile corporale si lungimea lansetei potrivita....adica nah, am prieten la 1.95 care e terminat dupa 9'6'' si nu suporta lansetele sub 8 ft. Eu personal, de la 7 ft pana pe la 9.... no stress, fiind pe la 1.75. In mod cert e o treaba cu parghiile formate intre corp si lanseta, dar nu imi bat capul cu demonstratii
.
DInolo de asta..... ca si actiuni , sunt putine joarde care la 10 craci nu-s blegute. adica....discutam de premium. deci faza aia cu bugetul de 300 usd cam sare din schema...pt ca sa prinzi un sage bun de 9'6'' sub 300 usd dureaza. Mult....
Inca una...eu , la cat de prost lansez nu am vazut mare castig cand am dat cu un 10 ft ( si prin prisma faptului ca mi-era incomoda) fata de un 8'6'' sau 9' . Suplimentar, 10 ft = clar MULT MAI IMPRECIS decat lansetele scurte. Adica tu dai....dar cam fleoscai .....
Si per final, nu esential dar pt psihopatii greutatilor la lansete....eu nu am prea vazut/auzit de lansete de 10 ft sub 100 g. Ceea ce pt 8'6 - 9' e deja ....multut la o lanseta cu pedigree.....
Ca ultim argument.... nuj ce sa zic ca diferenta in drill. Adica pro sau contra...in final nu-i aduci de la 80 m. CI d epe la 20-25 max.....
Nah, cam asta am ginit eu pana acum.
PS ultima achizitie din arsenal e un 9 wt mod fast de 8'3'' . O placere in cast
... Nu dau nuj cat cu ea....dar mut floacele si nu ma rupe la umar dupa juma de zi de lansat.....

Ilie, pt mine esperienta o fo cam ashe :
sa zicem o clasa 8 dai fire cu greutatea activa de 15-20 g . eu nu-s cel mai fortos muscar, iar brandul meu e calit in sute de ore de lupte in CS

Suplimentar , din ce am vazut eu, cam e o legatura intre dimensiunile corporale si lungimea lansetei potrivita....adica nah, am prieten la 1.95 care e terminat dupa 9'6'' si nu suporta lansetele sub 8 ft. Eu personal, de la 7 ft pana pe la 9.... no stress, fiind pe la 1.75. In mod cert e o treaba cu parghiile formate intre corp si lanseta, dar nu imi bat capul cu demonstratii

DInolo de asta..... ca si actiuni , sunt putine joarde care la 10 craci nu-s blegute. adica....discutam de premium. deci faza aia cu bugetul de 300 usd cam sare din schema...pt ca sa prinzi un sage bun de 9'6'' sub 300 usd dureaza. Mult....
Inca una...eu , la cat de prost lansez nu am vazut mare castig cand am dat cu un 10 ft ( si prin prisma faptului ca mi-era incomoda) fata de un 8'6'' sau 9' . Suplimentar, 10 ft = clar MULT MAI IMPRECIS decat lansetele scurte. Adica tu dai....dar cam fleoscai .....
Si per final, nu esential dar pt psihopatii greutatilor la lansete....eu nu am prea vazut/auzit de lansete de 10 ft sub 100 g. Ceea ce pt 8'6 - 9' e deja ....multut la o lanseta cu pedigree.....
Ca ultim argument.... nuj ce sa zic ca diferenta in drill. Adica pro sau contra...in final nu-i aduci de la 80 m. CI d epe la 20-25 max.....
Nah, cam asta am ginit eu pana acum.
PS ultima achizitie din arsenal e un 9 wt mod fast de 8'3'' . O placere in cast

Ambele.
Pe langa greutate, un bat lung penalizeaza mai tare erorile de cast care vor fi multe la inceput.
Lanseul presupune deplasarea varfului pe o traiectorie dreapta si un anume tempo.
Orice deviere de la miscarea corecta a mainii e amplificata de lungimea batului.
Un 9' max 9'6" e suficient pentru single hand. 10' sunt .. exotisme sau pentru pescuit ceheste, adica la clase mici.
Pe langa greutate, un bat lung penalizeaza mai tare erorile de cast care vor fi multe la inceput.
Lanseul presupune deplasarea varfului pe o traiectorie dreapta si un anume tempo.
Orice deviere de la miscarea corecta a mainii e amplificata de lungimea batului.
Un 9' max 9'6" e suficient pentru single hand. 10' sunt .. exotisme sau pentru pescuit ceheste, adica la clase mici.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
sa'm foot una cat am scris.... 
opa....traitz don vitze

opa....traitz don vitze

Multzam de raspunsuri
.Din doo-trei postari am scapat de un pitic destul de enervant 

Asa-i.Important e sa-l casapesc pe ala de se ridica si urla mai tare la momentul respectiv
Pana la anu sper sa le reduc semnificativ numaru'