Temple Fork
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Temple Fork
Chiar imi place ce face tipu asta acolo. 

Ceva pareri despre lansetele Orvis?Bineinteles de la cei care au pus mana pe asa ceva,ca in poze vad si eu ca arata bine
Mersi mult.

Fix de Orvis Clearwater noul model vroiam sa amintesc aseara da m-am luat cu alte cele...SVF scrie:Ceva pareri despre lansetele Orvis?Bineinteles de la cei care au pus mana pe asa ceva,ca in poze vad si eu ca arata bineMersi mult.
http://salmonature.com/fr/proddetail.ph ... 08-4&cat=8
Un coleg a cedat psihic si am fost cu el la buticul Orvis .
A luat pachetul complet cu lanseta ,mulineta BBS si fir WF Wonderline 8.
Apoi am ansamblat tot si am iesit pe un teren de iarba....Foarte frumos merge. Joarda lui e tip flex...Aia medium flex se balangane mai tare si nu mi-a placut.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
La Clearwater m-am gandit si eu cand am pus intrebarea despre Orvis
Asta mi-a ramas mie in minte:
http://www.orvis.com/store/product.aspx ... at_id=7015

Asta mi-a ramas mie in minte:
http://www.orvis.com/store/product.aspx ... at_id=7015
Ce inseamna mai precis diferenta dintre un 9ft 8wt si 10ft 8wt in afara de cei 30cm?:Castigi in distanta cu cea de 10ft? 

Teoretic ai prashtia mai lunga, deci dai mai departe. Dar poate sa fie naspa in casting. Mie unu nu imi plac asa de lungi....decat daca discutam de DH....dar acolo am 12 si vreau 14 craci
Teoretic. Practic e mai greu de lansat corect cu un bat lung si de clasa mare, tre sa te stii binisor cu lansatul ca sa fructifici lungimea aia extra. La inceput sigur e incomod.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Sunt constient de faptul ca imi va lua ceva timp sa invat sa folosesc corect echipamentul,dar daca cei 10ft imi vor aduce intr-un final un lanseu mai lung decat cea de 9ft, cred ca o sa ma gandesc serios atunci cand voi comanda lanseta.Acum depinde si ce inseamna acel plus,poate nu renteaza sa castigi 1m in distanta,dar sa pierzi din placerea pescuitului pana ajungi sa faci asta.....nu stiu
Citeam undeva ca un single iti poate oferi un 20m in lanseu..Daca reusesc asa ceva m-as bucura, pentru ca nici la spinn nu lansam cu un popper mai mult si har domnului am prins avat pe distanta asta pescuind din apa.Peste cateva zile sper sa mai gasesc niste raspunsuri,ca am multe intrebari...
Citeam undeva ca un single iti poate oferi un 20m in lanseu..Daca reusesc asa ceva m-as bucura, pentru ca nici la spinn nu lansam cu un popper mai mult si har domnului am prins avat pe distanta asta pescuind din apa.Peste cateva zile sper sa mai gasesc niste raspunsuri,ca am multe intrebari...

Nu cred ca iti vor aduce un plus care sa merite chinul.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Vezi ca avea Adrian unu de 10 craci si tot clasa mare, roaga-l sa ti-l dea in probe.
Ca sa vezi ce inseamna diferenta aia de lungime.
Ca sa vezi ce inseamna diferenta aia de lungime.