Temple Fork
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Temple Fork
Au trecut doar cateva ore si deja m-am uitat si pe la DH 

Pentru o lanseta custom de swich de 11ft(TFO),care e numarul ideal de inele?Cele 10buc. de aici sunt date pentru o lanseta de 9-10 ft,dar cred ca se mai poate adauga inca unu-doua pentru cea de 11ft,nu?
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... -Guide-Set
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... -Guide-Set
poti merge pe nr de ft + 1, inele nu f mici pe varf pt shootinguri, sau poti face o progresie si sa te joci pana iti place cum se distribuie sarcina..... Asa, la bunul simt ....
Legat de poza......o gramada de lansete o sa poata face poze din astea daca le dai ocazia.....cee se intampla pana sa puna animalul gura e interesant
Legat de poza......o gramada de lansete o sa poata face poze din astea daca le dai ocazia.....cee se intampla pana sa puna animalul gura e interesant

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Oh da....in primul rind ,drumu pina la animalele de rasa superioara e cel mai greu..versi sudoare si bancnote la greu..MuskMd scrie:
Legat de poza..........cee se intampla pana sa puna animalul gura e interesant

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
- veteran
Presupunerile mele referitoare al blankuriel TFO BVK s-au adeverit si Vali a ales foarte bine blankul #7
Azi am probat lanseta TFO BVK #7 cu Vali Vgb si e cam mai buna lasneta de clasa mare cu care am lansat.
Extrem de usoara, swing weight de invidiat , varf puternic cat trebuei si progresiva pana pe mijloc.
Am dat cu mai multe fire dar cu un RIO Outbond lansa la 20-25m dintr-o sigura miscare.
E drept ca si firul Rio e foarte bne gandit si poate arunca lejer streamere mari de stiuca cu efort minim.
E fort minim si greutate extrem de mica a lansetei.
E perfecta de avat, stiuca sau cleni mari pe rauri ca Olt.
Deci momentan am gasit lanseta ideala de o singura mana si firul pentru ea.
Lansete BVK de clasa mare bat la fund multe lansete care costa de 2 ori mai mult
Azi am probat lanseta TFO BVK #7 cu Vali Vgb si e cam mai buna lasneta de clasa mare cu care am lansat.
Extrem de usoara, swing weight de invidiat , varf puternic cat trebuei si progresiva pana pe mijloc.
Am dat cu mai multe fire dar cu un RIO Outbond lansa la 20-25m dintr-o sigura miscare.
E drept ca si firul Rio e foarte bne gandit si poate arunca lejer streamere mari de stiuca cu efort minim.
E fort minim si greutate extrem de mica a lansetei.
E perfecta de avat, stiuca sau cleni mari pe rauri ca Olt.
Deci momentan am gasit lanseta ideala de o singura mana si firul pentru ea.
Lansete BVK de clasa mare bat la fund multe lansete care costa de 2 ori mai mult