Si sa dea domnu sa rezisti pana ce te apuci de legat muste

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ehhh,de aia mi-i frica,de lucrurile simpleTavi scrie:Are dreptate, ca de obicei.
Dar lansarea in sine e cel mai greu s-o inveti.![]()
Hell scrie:Sunt curios cand te vei lovii de piticii cu firele, apoi de cei cu leadere....tippet....apoi sa te ti tare...vin aia cu muste
Si sa dea domnu sa rezisti pana ce te apuci de legat muste
Vezi ca la DH, deci si la switch, clasele sunt diferite de SH.SVF scrie: Daca ieri credeam ca m-am linistit pentru o vreme,azi simt ca-mi ies dintiide cand cu switch-ul asta.Nu de alta,dar citeam ca sunt persoane care folosesc asa ceva din float tube pe lacuri.Sunt si dezavantaje,daca am cetit bine,dupa unii ceva legat de ridicarea firului,posibilitatea ruperii lansetei in drill
,dureri in umar,etc.Chestia ce ma roade mai tare e ca unii producatori o dau chiar ei ca foarte buna pentru asa ceva si atunci stau si ma gandesc,un 11ft-8wt nu ar impaca si capra si varza?Adica nu as putea sa o folosesc si de pe mal cand am nevoie dar si din float tube?Daca zilele trecute convenisem ca un SH de 10ft nu se merita fata de un 9ft pentru ca nu castigi mare lucru in lanseu,la switch-ul asta cred ca se cam schimba treba.Sau ma insel?