Temple Fork
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Temple Fork
Pai asta nu-i tot un fel de preocupare tehnica?Sau tu te referi la partea practica? :)Cred ca-i gata pe azi,de azi noapte-mi ajunge. 

Practica...acol inveti cel mai greu. Adica......sa te uiti la monitor si sa zici ca este usor....chiar este ushor 
dar sa faci ce face si ala....

dar sa faci ce face si ala....

Pai tocmai asta-i....ca mi-i se pare al draku de greu ce fac astia.Imi place, dar cand vad ca fiecare miscare care o fac tipii astia are cate o denumire
...Si partea practica cu ce sa o fac Hell-ule?Cu matura?Trebuie sa ma uit bine de tot la monitor ca sa stiu clar ce vreau sa fac si ce sa aleg cand o fi sa-mi cumpar.Daca ar fi si la noi cursuri de asa ceva sigur m-as duce,acolo poate ai ocazia sa pipai mai multe lansete de diferite marimi si vei stii ce poti si ce nu.

Lasa ca o sa ajunga betele...si mai scot si eu Falconu la teste....asa cat sa iti faci idee despre ce si cum.
Am vorbit cu Muscoiul....s-ar putea ca Miercuri sa ajunga betele. Tu ce program ai saptamana viitoare?
Am vorbit cu Muscoiul....s-ar putea ca Miercuri sa ajunga betele. Tu ce program ai saptamana viitoare?
As cam fi liber dimineata.
Am intrat acum si pe "musca13"sa vad mai multe si am dat de o postare a lui bradypus ,in care zicea(asta m-a mai linistit putin)
"lansarea... in sine... e fix aceiasi..."

"lansarea... in sine... e fix aceiasi..."
Are dreptate, ca de obicei.
Dar lansarea in sine e cel mai greu s-o inveti.
Artificiile alealalte, mai mult sau mai putin utile se invata destul de usor.
Dar lansarea in sine e cel mai greu s-o inveti.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
dap.... in final e vb de o bucla....thats all 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...