taper snur si aplicatii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: taper snur si aplicatii
ma...tu vrei sa propovaduiesti asta inca de a-ti fi venit primul bat ?:lol: 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
daca ai avea tu idee ce ratacit era piticu meu si cum nu intelegea saracu dece era indemnat din tara renilor sa isi ia clasa mare.....te iau lacrimile wei nu alta! 

Clasa mare ??? .... Pai?Hell scrie:daca ai avea tu idee ce ratacit era piticu meu si cum nu intelegea saracu dece era indemnat din tara renilor sa isi ia clasa mare.....te iau lacrimile wei nu alta!
Nu e mai bine sa folosesti clasa cea mai mica posibila care inca mai poate zvarli musca?
Sa nu faci zgomot, sa fii silentios?
Cleanul ... pestele cu o mie de ochi, de care nu te prea poti apropia. Eu imi pun probleme si la culoarea snurului sa nu fie prea flashy.
Avatul e si el sperios. Sa faca streamerul plici pe apa e ok dar cand vede ditamai snurul portocaliu sau verde fluo cum tracteaza naluca nu cred ca e ok. Spinagii se bazeaza pe viteza sa nu aiba timp nenea avat sa inspecteze naluca in detaliu.
Stiuca ... la inceputurile mele cand mergeam cu linguri ... am reusit sa sperii si stiuci, le-am vazut cum fugeau din calea lingurilor mele

Eu votez pt. stealth. Fir cat mai subtire si in culori mate si naturale.
mai simplu e sa o lucri din leadere ...si mai ieftin
, ca nah, in final ce culoare ar trebui sa aiba firele ca sa fie..stealth ? ce Nu vede pestele ?
Gri ?
olive? kaki ? Verde? Roz ?
In rest... pestele ala cu o mie de ochi are un mare calcai al lui ahile...pleznitura suculenta a unui gandac pe apa.....
Avatul ataca ca apucatul cand ataca.... e chestie de noroc sa se nimereasca la nasuc ce trebuie.... mai ales ca nu ai cadenta pe care o ai la spin....cat faci tu o prezentare de streamer ala cu spinu pune boblerul de 10 ori.....
Si am prins atac si pe pleznitura de streamer
....
in rest.... eu zic ca pestii merg pe impresie. impresia ca ce ai pus tu in apa e bun de halit. in rest...o sa se spreie la un cast ratat intradevar, cand cade firul gramada samd... dar daca leaderul e intins bine, si cade drept, firul va fi la distanta de zona de prezentare a nalucii....nu ?

Gri ?
olive? kaki ? Verde? Roz ?

In rest... pestele ala cu o mie de ochi are un mare calcai al lui ahile...pleznitura suculenta a unui gandac pe apa.....
Avatul ataca ca apucatul cand ataca.... e chestie de noroc sa se nimereasca la nasuc ce trebuie.... mai ales ca nu ai cadenta pe care o ai la spin....cat faci tu o prezentare de streamer ala cu spinu pune boblerul de 10 ori.....
Si am prins atac si pe pleznitura de streamer

in rest.... eu zic ca pestii merg pe impresie. impresia ca ce ai pus tu in apa e bun de halit. in rest...o sa se spreie la un cast ratat intradevar, cand cade firul gramada samd... dar daca leaderul e intins bine, si cade drept, firul va fi la distanta de zona de prezentare a nalucii....nu ?
Imagineazati ca la dh dai cu leader si de 5m...mai vede cleani fix o.....goanga 
plus ca daca mai stii sa pui snurul ala pe apa....

plus ca daca mai stii sa pui snurul ala pe apa....

Daniel, la snururi floating culoarea NU CONTEAZA! s-au facut cercetari!
Efectul de pelicula e mult mai important decat culoarea snurului. Gandeste-te ca vezi un cablu din ala de sub apa, contre jour - nici nu-i mai vezi culoarea... Snururile intermediare si sinking se fac in culori mai terne (chiar daca nu camo).

http://cortlandline.blogspot.ca/2011/12 ... es_27.html
Asta trebe la Daniel.
La fel de stealth de la musca pina la mulineta.A nu se confunda cu vechiul model PE care nu era asa mladios si era rigid ca naiba in ape mai reci.
Asta trebe la Daniel.
La fel de stealth de la musca pina la mulineta.A nu se confunda cu vechiul model PE care nu era asa mladios si era rigid ca naiba in ape mai reci.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Nu e mai bine cu snur wireless? Numa' atentie la pierderea semnalului la curent mare de apa, ca se duce lideru' cu streamer cu tot 

Indubitabil!
Imagineazati un fir de Skagit de 600 de grains...cu o lungime de 9 m 

da daca ma uit la el ce are ?