Stilul cehesc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Stilul cehesc
Am gasit pe multe forumuri si site-uri,aceasta expresie- stilul cehesc-.La ce se refera?Exista mai multe stiluri de pescuit la fly?
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.

ati nimerit intr-un punct de maxima discordie prin partile noastre

stilul cehesc reprezinta pescuitul " in scurt" , eventual fara fir de musca, doar cu mono, cu lanseta mai lunga si sensibila. E controversat pt ca se cam renunta la partea de casting si se merge pe ... "pipait fundu' "

Si da, sunt tot felul de moduri de a prinde peste cu o musca

un search pe youtube si va lamuriti imediat

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ma....discutiile nu s-au incheiat .... nu s-a ajuns la o concluzie finala sau la o victorie definitiva a uneia dintre tabere

se pare ( nu pot sa stiu exact

Ar mai fi si nimfaritul frantuzesc..... ala e mai in lung ...

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
- semlecangheorghe
- veteran
nu rascolesti nimic...
se razboiesc doar aia care nu stiu exact sa dea bine nici ceheste nici in alte stiluri, dar daca condamna anumite metode, se simt ei mai cu "style" si stofa de muscari...
mai nou tot mai multi incepatori se nasc direct "puristi" sa nu faca impresie proasta la... "elita", chiar din start ! Vorba aia... muscarul cu style = sange nobil in exces !!!

se razboiesc doar aia care nu stiu exact sa dea bine nici ceheste nici in alte stiluri, dar daca condamna anumite metode, se simt ei mai cu "style" si stofa de muscari...
mai nou tot mai multi incepatori se nasc direct "puristi" sa nu faca impresie proasta la... "elita", chiar din start ! Vorba aia... muscarul cu style = sange nobil in exces !!!

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
- semlecangheorghe
- veteran
Baieti,eu sint mai mult decit nou in asa ceva.Saptamina viitoare o sa primesc prima mea lenseta de fly,un scierra cls 8+mulineta jenzi+snur rio w.f.Altceva nu mi-am putut permite.Urati-mi succes:sapt. viitoare voi incerca primele mele lanseuri:sper sa nu ma scalpez prea tare. 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.