Sfaturi strimere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sfaturi strimere
In privinta streamerelor, mie mi se pare incredibil cat de bine legi inainte sa te fi apucat efectiv de pescuit la streamere...
Astazi am dat la apa ultimele streamere legate(cele de pe ultima pagina).Se comporta foarte bine.Poate confirma si Hell si Tavi.Deci e un model pe care pot merge in continuare cu fibrele sintetice.O singura chestie mai am de rezolvat la ele:lipirea ochilor cu epoxy...e mai indicat.Am prins cat de cat si miscarea la DH,am probat bete si fire,a fost o sedinta superfaina.Dar cel mai mult mi-a placut cum se pupa Airflo FortyPlus #7 al lui Tavi cu switch-ul meu....s-a nascut un pitictavistan scrie:In privinta streamerelor, mie mi se pare incredibil cat de bine legi inainte sa te fi apucat efectiv de pescuit la streamere...

Si complectare la msj de mai sus care nu-l mai pot modifica
:
pentru mine unul,miscarea de underhand o prind mai usor cu un DH veritabil decat cu switch-ul.

pentru mine unul,miscarea de underhand o prind mai usor cu un DH veritabil decat cu switch-ul.
Merg streamerele lui Ilie, confirm.
Am verificat, e clasa 7, spor la cumparaturi.
Am verificat, e clasa 7, spor la cumparaturi.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
SVF scrie:Si complectare la msj de mai sus care nu-l mai pot modifica:
Io de cand va zic ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
asta-i cu directie
Confirm, Ilie a pierdut pariul, trebuie sa dea sticla de apa minerala

Confirm, Ilie a pierdut pariul, trebuie sa dea sticla de apa minerala

Mai bine dau apa si un vin langa decat sa nu fi innotat bine streamereleHell scrie:asta-i cu directie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Confirm, Ilie a pierdut pariul, trebuie sa dea sticla de apa minerala![]()
![]()

Pai tocmai ca nu
,eu abia astept sa leg modelul asta si pe alte combinatii de culori
Dar asta maine.... apropo,cand am ajuns pe apa ti-am zis ca se simte ceva "miros" in aer,nu?
Macar mirosul si intuitia buna sa-mi ramana
,ca pana la un lanseu bun mai am ceva exercitiu