Sfaturi strimere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Sfaturi strimere
Cind o tragi ,da impresia ca ceva da din coada .Articulatia ,ii permite acest lucru.
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
Eu folosesc genu asta de muste la stiuci si chiar am rezultate ......Si chiar da din coada ,mai si pulseaza ,straluceste si daca ii mai pui si niste bile deja vobleru e o amintire...
am facut niste poze cu un aparat care inca nu i am gasit spilu
deci scuze pt calitatea pozelor.......
:respekt:Modelu asta e din 2 buc

Interesante... multzam, leo! 

leowb scrie:Eu folosesc genu asta de muste la stiuci si chiar am rezultate ......Si chiar da din coada ,mai si pulseaza ,straluceste si daca ii mai pui si niste bile deja vobleru e o amintire...am facut niste poze cu un aparat care inca nu i am gasit spilu
deci scuze pt calitatea pozelor.......
![]()
![]()
:respekt:Modelu asta e din 2 buc
nah... probabil daca e articulata acelasi material straluceste mai ghine decit daca ar fi din´tru-unastiuca scrie:Cind o tragi ,da impresia ca ceva da din coada .Articulatia ,ii permite acest lucru.

dar la faza cu datu din coada va contrazic ! la aceiasi lungime totala a mustei fix aceleasi materiale dau la fel de bine din coada si pulseaza la fel de bine , daca nu chiar si mai bine !

asta e stiut ! cu cit e mai lung cu atit mai viu ! sau nah... voi poate vreti sa contraziceti legile fizicii...
cu cit e mai scurt ... cu atit mai rigid... , mai lipsit de viata... , si-mi face impresia ca voi va scarpinati pe din dos ca nu aveti altceva mai bun de facut...

singurul avantaj la o musca tandem ar fi amplasarea unui cirlig ... dar si aia la cumetre se poate regla cu un simplu ochiet la struna aplasind un singur cirlig fix acolo unde va cade voua pe chelie
Ritmic ,si putin smuncit . 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
idem
ps : Ilie tu ai acolo ceva plastic sub aripa ? sau mi se pare mie ?

ps : Ilie tu ai acolo ceva plastic sub aripa ? sau mi se pare mie ?
Salut ....,Bradypus da mi voie sa te contrazic......In momentul cand lestezi partea din fata a streamerului ......da din coada daca nu lestezi se intampla exact ce spui tu .....Incearca si leaga unu si ai sa vezi.... sau vezi ca are Todd Moen un model de St intr o filmare de a lui cand pescuieste In Bolivia cred, la Dorade din barca si se vede clar cum da din coada St...Eu pescuiesc mult fata de multi ca am rau aproape si am incercat toate nebuniile.......Mai ales pe rau in cel mai mic curent cand traversezi apa cu naluca....In Delta Neajlovului cand am terminat de pescuit in Japse la intoarcere pescuiesc pe curs si acest model articulat e cel mai eficient....

si io care credeam ca lestajul o face sa se scufunde...
mnah probabil tu ai pescuit mai mult ca mine daca imi zici mie caci lestajul o face sa de-a din coada
lestajul scufundindo si concomitent recuperindo sacadat o face sa de-a din coada pe verticala... gen stiu io dinti de fierastrau cum i-ar zice unii... , dar cu ce ajuta daca e din 2 -3 bucati ?
cu absolut nimic !
cind ai materiale scurte si vrei musca lunga... sau cind vrei pozitionarea cirligului undeva... da.... poti sa te joci acolo...

mnah probabil tu ai pescuit mai mult ca mine daca imi zici mie caci lestajul o face sa de-a din coada

lestajul scufundindo si concomitent recuperindo sacadat o face sa de-a din coada pe verticala... gen stiu io dinti de fierastrau cum i-ar zice unii... , dar cu ce ajuta daca e din 2 -3 bucati ?
cu absolut nimic !
cind ai materiale scurte si vrei musca lunga... sau cind vrei pozitionarea cirligului undeva... da.... poti sa te joci acolo...