Rezultate Finala PMA 2005
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Rezultate Finala PMA 2005
Pescuit cu Musca Artificiala:
1. Adrian Vlasiu
2. Laurentiu Macauan
3. Florin Fulea
4. Moga Luca
Legat Muste Artificiale:
1. Florin Ghimisliu
2. Mihai Marusciac
3. George Minculete
1. Adrian Vlasiu
2. Laurentiu Macauan
3. Florin Fulea
4. Moga Luca
Legat Muste Artificiale:
1. Florin Ghimisliu
2. Mihai Marusciac
3. George Minculete
Dupa ce in ultimii ani finala era precedata de vreme buna dar insotita de ploi torentiale, acu a fost invers. Abia daca a picurat 10 minute in timpul manselor. Ploi au mai fost, dar nocturne. Distractie la greu! Da' greu de tot! Si aproape toti au prins peste, inclusiv pe rau, asa ca am impresia ca le-a placut. Iar campionul ... cred ca e cel mai tanar din istorie. Poate cineva confirma asta? Sorin?AndreiZ scrie:Felicitari tuturor concurentilor si in special castigatorilor! Sper ca vremea a fost OK.
Atunci, cu atat mai rau imi pare ca nu am putut veni! Dar nu am avut cum - am avut niste probleme de familie... si n-am avut cum sa plec din Bucuresti.
Prima data in trei ani cand nu vin si tocmai acum n-a plouat
).
Cred ca Adrian e DjShoco, nu? Cred ca e cel mai mic in varsta, deci cu atat mai mult merita felicitarile noastre.
Daca s-a prins asa peste, atunci e bine, ca de obicei, la concursuri, nu prea se prinde... adica prin doar cativa. Inseamna ca a fost o competitie strasnica!
Prima data in trei ani cand nu vin si tocmai acum n-a plouat

Cred ca Adrian e DjShoco, nu? Cred ca e cel mai mic in varsta, deci cu atat mai mult merita felicitarile noastre.
Daca s-a prins asa peste, atunci e bine, ca de obicei, la concursuri, nu prea se prinde... adica prin doar cativa. Inseamna ca a fost o competitie strasnica!
Au filmat cei de la TVR Cluj. Nu stiu daca imaginile vor ajunge doar in zona sau in toata tara.
Poze de la premiere ... dupa ce ma intalnesc cu Luci. Sau poate pune el cand ajunge la net.
Detalii pe manse:
Pe lac s-a prins un pastrav si in rest cleni. Cel mai mare clean a fost de 37 cm (peste 30 cm au fost multi). Au fost pescari ce au prins peste 25 cleni intr-o singura mansa.
Raul a fost crescut fata de debitul normal, de 2-3 ori. N-a fost limpede dar a fost bun de pescuit. S-a prins (aproximativ):
50% lipan (cel mai mare de 29 cm)
30% clean (cel mai mare 32 cm)
20% pastrav (cel mai mare 27 cm)
Au fost pescari care au prins peste 20 pesti in mansa de rau.
Noutatea organizatorica a fost ca la jumatatea mansei de rau concurentii vecini au schimbat standurile: 1 cu 2, 3 cu 4, etc.
Spre deosebire de anii trecuti cand lacul era cu 10-20 m sub liziera padurii, acum era plin ochi, astfel incat primele crengi verzi de brad erau sub apa. Asa ca pestii au mancat diferit de anii trecuti.
La concursul de legat muste s-a constatat o crestere valorica a calitatii fata de anii trecuti, poate si fiindca furnica si Black Zulu sunt muste destul de folosite.
Poze de la premiere ... dupa ce ma intalnesc cu Luci. Sau poate pune el cand ajunge la net.
Detalii pe manse:
Pe lac s-a prins un pastrav si in rest cleni. Cel mai mare clean a fost de 37 cm (peste 30 cm au fost multi). Au fost pescari ce au prins peste 25 cleni intr-o singura mansa.
Raul a fost crescut fata de debitul normal, de 2-3 ori. N-a fost limpede dar a fost bun de pescuit. S-a prins (aproximativ):
50% lipan (cel mai mare de 29 cm)
30% clean (cel mai mare 32 cm)
20% pastrav (cel mai mare 27 cm)
Au fost pescari care au prins peste 20 pesti in mansa de rau.
Noutatea organizatorica a fost ca la jumatatea mansei de rau concurentii vecini au schimbat standurile: 1 cu 2, 3 cu 4, etc.
Spre deosebire de anii trecuti cand lacul era cu 10-20 m sub liziera padurii, acum era plin ochi, astfel incat primele crengi verzi de brad erau sub apa. Asa ca pestii au mancat diferit de anii trecuti.
La concursul de legat muste s-a constatat o crestere valorica a calitatii fata de anii trecuti, poate si fiindca furnica si Black Zulu sunt muste destul de folosite.