mathias, parerea mea e ca ti se pare. mie pur si simplu mi se pare misto ca se mai viruseaza inca unul.
multi zic ca muscaritul e un pescuit asa...de frumusete. cum zicea un amic mai "braconier", cand da la musca simte ca-si spala pacatele. lol.
poa' sa fie super eficient si mult mai eficient decat altele in anumite conditii, dar pentru asta tree sa fie mai multi oameni care sa-l popularizeze, ca deocamdata ii stil de nisa.
mie pur si simplu imi place mai mult decat oricare alt tip de pescuit si mi-ar placea sa fie mai multi maniaci pe partea asta cu care sa mai schimbi o vorba.
nu mai fi asa de suparacios. luci stie si el ca parul de urs polar e foarte folosit, si cred ca-l cunoaste personal si pe tipul care a legat streamerele alea care-au ajuns in zona, precum si pe profesorul pe care l-ai vazut tu pescuind.
tot mereu tree sa o dam in comparatii, din alea cu "da' ce vrei sa spui ca prinzi mai bine ca mine, io nu-s pescar si alea alea". hai sa o mai terminam cu afectarile si orgoliile ca n-are sens.
mai bine discutam de dragul conversatiei, daca tot e iarna si urat. nu ca n-am fost la peste si saptamana trecuta, da' un super cancer si mai mult de 3 ore nu rezisti...
@leba,
stiu ce zici, da-ti pui problema gresit. uita-te la pescuitul stationar la caras, ca sigur ai dat prin zona aia. normal ca sunt carasi mai departe un pic decat ajungi cu varga de 6 metri. ok, iti place stilul, iti iei rubesiana. chiar si asa mai raman niste carasi si mai departe.
deci asta e, sunt niste limite in orice stil, ti le asumi, cauti sa pescuiesti in zonele unde poti sa pescuiesti eficient folosind echipamentele si nivelul de cunostinte de care dispui. eu asa pun problema si cred ca daca stai sa te gandesti o sa gasesti limite si in pescuitul la spinning. oricum in muscarit sunt limite mai mici decat in alte stiluri pe de alta parte, numa' te reorientezi pe alta specie si prinzi altceva daca chiar vrei sa prinzi.
20m nu este o limita. stai sa vezi cand sar dulai din aia grosi pe jumatatea dunarii cum te simti stand pe mal cu o varga de musca.

)