Nodul final al mustei artificiale

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 09 Dec 2004, 09:37

Eugen,

Pot sa dau si eu o bere??(bere nu vin deoarece Cabernetul sau Chianti il beau eu)
Insa prefer sa dau berea aici si cum ar fi normal , sa coincida cu victoria lui Basescu.

Sanatate "ca-i mai buna decat toate"!!!

Jean Scurtu

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 09 Dec 2004, 09:55

Nene Jeane, vreau si eu, vreau si eu ... :lol: Dau la schimb un Cabernet si te-nvat sa faci noduri la muste mici :mrgreen:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Dec 2004, 11:55

nea jean,
aseara a fost o confruntare in direct pe tvr1 intre basescu si nastase. pentru prima data incep sa cred ca basescu are sanse reale. daca totusi nu iese, emigram in masa, venim noi acolo si aducem si vinu'. :)

fff,
n-a avut cine sa-mi pozeze alea ieri. sorry, dar mai dureaza un pic.
am uitat sa-ti zic multam pt. pontul cu siliconul de la gruburi. adineauri am trecut pe la arrow in drum spre birou si am cumparat cele mai mici carlige cu ochet pe care le-am gasit. Mustad no. 16, mai mici de 16 nu aveau. o sa incerc sa leg diseara niste viermusi de biban pe alea, sa vedem ce iese. le postez si pe alea pe site, tot asa, de dragul demonstratiei. :D

luci,
ai dreptate. :)

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 09 Dec 2004, 12:12

"Sa traiesti mai Eugene!" zis-a Toma (Caragiu) in Operatiunea Monstrul - asta-ti zic si eu (pentru multumiri) :lol:
Vezi ca am trimis si eu 2 poze pe adresa webmaster-ului cu muste uscate legate aseara pe carlige # 20 (aaaaasaaaaaaa ..., sa le ai ca si modele, nu de altceva ... :twisted:)

P.S. tot din Operatiunea monstrul: "...Ma', da' pacatosi mai suntem ..." :wink:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Dec 2004, 12:22

sal, va rog frumos pozele de interes sa le puneti singuri in topic, unde este discutia, folosind optiunea Img
puteti avea un cont free undeva unde sa le puneti pe un server web, si apoi le inserati in topic la modul urmator: apasati butonul Img, inserati URL-ul paginii, apsati din nou butonul Img
din nefericire nu avem resursele umane necesare pentru a pune in permanenta manual poze prin topicuri
din aceasta cauza am optat pentru un sistem automat, prin intermediul caruia orice user poate introduce singur poze si in galeria foto si in forum

multumesc

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Dec 2004, 13:02

Imagine

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Dec 2004, 13:08

mda, deci nu merge...

fff,
cred ca tree sa-mi dai o adresa de mail. sau incearca un copy/paste cu adresa dintre [img] si [img].

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 10 Dec 2004, 13:40

Imagine

:wink:

Ba ... ca merge, Eugene! :lol: :lol: :lol:
Fir intins!
Borealis F

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 10 Dec 2004, 14:03

:) multam fain!

1) n-am gasit nici un chibrit amarat la birou, toata lumea foloseste brichete in ziua de azi. asa c-am pus si eu o tigara de reper. lol

2) sorry daca nu se vede bine. e de la tehnologie.

3) toate alea sunt legate aseara pe carlige no.16, deloc potrivite pt. streamere. nu-s facute din pene ci din ce folosesc in mod normal, adica vulpe polara si par de capra (care e la fel de fin ca si marabu).

4) am folosit doar menghina si tensor, nu si finisher. cu riscul de a continua contrazicerea, repet ca nu e deloc mai greu de legat nodul final pe cele de 16 fata de cele de 10/8/6 si pana la 4/0, pe care am mai legat eu pana acum.

5) as fi putut sa leg mai multe si mai frumusele, dar n-aveam ata de montaj mai fina. asta m-a enervat cel mai tare, ca n-am putut sa pun ochi la streamere din cauza atei. pe cele pe numarul 10 si 8 cu aceeasi ata le pun si ochi din monofilament si arata mai fain.

6) e doar o chestiune de orientare a firului, degetele se misca oricum la 5 cm distanta de carlig, asa ca nu conteaza ce marime are carligul. am legat cu ata de papiota cea mai subtire pe care am gasit-o si uite ca nu s-a rupt cand am facut nodul.

acum ma lasati sa-i spun omului sa ia in seama si metoda de finisare fara scula specializata?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Dec 2004, 14:34

eugene n-ai pus adresa corecta a pozei de asta nu a mers

Scrie răspuns