muste din comert sau artizanale?

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 09 Apr 2008, 06:01

Alea umede sunt uscate care se livreaza umezite :D sunt ca snurul intermediar :P

Gal Zsolt
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Gal Zsolt » 09 Apr 2008, 08:28

gasiti si pe blogul meu diferite muste: http://flytying-zsolt.blogspot.com/
Nu gasiti extrem de multe modele pe blog dar va dati seam cam cum lucrezi...La cerere trimit oferta mai bogata :wink:

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 09 Apr 2008, 08:31

Iti cumpar io un penar intreg daca imi spui unde ai luat clenii aia. :)
I Fought The Law

Gal Zsolt
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Gal Zsolt » 09 Apr 2008, 08:48

:elkgrin: pe un lac de nimic , parasit, fara pesti ... chiar langa Sfantu Gheorghe :cooler:

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 09 Apr 2008, 09:00

Felicitari! Foarte misto clenii. Abia astept sa ies si io acum ca se-ncalzeste.
Vreau sa-ncerc la zonkere.Am o cumnata care lucreaza la un salon de infrumusetzare si mi-a promis niste material de zonkere de la damele care se epileaza inghinal. :mrgreen:
I Fought The Law

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 13 Apr 2008, 20:06

[color=red][/color] :datz: Dragi MUSCARII,,prin respectul pe care il port unora dintre noi nu voi da nume doar: Fario sa sti ca de : pina la revolutie se prindea cu tot ce avea tara asta ca vroia sau nu . :oops: Totodata nu aveeam posibilitati de a facxe rost de anumite materiale de .....(speciale)cum le zic uni dar sa sti ca si cu ce aveam sau cu ce improvizam prindeam peste ca acuma nu doar spuma ci ce mai raminea este alt aspect de ? :?: Chestia asta cu materialele sau cu calitatea este ceva ca si cu batrinele dacii nu ne deplasam cu 2009 la ora ci doar cu 80 dar ne misc am si noi si nu eram asa de STRESATI ca acuma .Dragilor cu desfacutul sau : cum zic unii tine si de cit de ager este pescarul de a-i da intepatura,tine si din ce este facuta musca .deasemenea tine si de CUM este legata musca ca daca o iei cum zicea cineva ca este bine sa ti le faci s-au sa le alegi destul de amanuntit din reteaua de magazine care din cauza ca domnul PESCAR prima intrebare este datimi care este mai ieftina nul intereseaza din ce este facuta ,cum,pe ce cirlig si uite asa mai departe. :oops: [color=red][/color]DE aceea comercianti ori nu aduc marfa sa stea cu ea ori sa fie criticata asa ca de aceea nu prea gasim de musca m-ai nimic in magazine de specialitate. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dragilor care mai folositi expresia MUSTE DE LA TARANI ,sunt de parere ca ar fii mai corect sa folositi expresia MUSTE DE LA LOCALNICII.Spunea cineva ca prinde doar cu muste de la localnicii,tare asa vrea sa vad un localnic ca face o musca cum ,si cu ce se exprima cineva si din etc din AMERICA .Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi un punct de vedere din partea unuia care mai stie cite ceva despre MUSTE artificiale . :oops: :roll: :twisted:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 13 Apr 2008, 20:11

NO COMENT!!! bv bv :wink: Mullt respect!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Apr 2008, 20:13

stiuca scrie: :datz: Dragi MUSCARII,,prin respectul...
Daca ati putea fi ceva mai clar ar fi extraordinar. Din pacate nu am inteles nimic din mesajul de mai sus. Poate sunt eu obosit. Mai incerc maine. :cry:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 13 Apr 2008, 20:42

:?: Domnul FARIO ca sunteti m-ai nou nui un bai dar va informez ca daca considerati ca o musca la 25000 de lei sai 2,5 lei este scumpa ce sa va zic ca sunt cirlige intradevar de calitate pentru facut muste care sunt la pretul de 2,5 lei pe bucata .Va recomand sa va faceti rost de muste de prins peste nu de pus in colectie frumos coloratesi din SUPERMARCHETURI ca le veti avea acolo si peste 10 ani de zilenu traiti in ROMANIA ca nu chiar tot cu aspect comercial este si eficient sa nu spun BUNpescarul vrea sa prinda peste pe el nul intereseaza ca in fata lui a trecut altul si a stricat apa el stie una si buna MUSCA nui BUNA si a costat si ..... :datz: .Fario daca la pescuituyl la musca pretul are ce cintari in al practica sau nu atuncea eu zic sa cobori un pic mai la vale si sa dai la clean sau la ce se mai poate prinde la musca si preturile la bat,mulineta,si restul sunt mai lesne ca cele de la deal .Cum zicea MIKY el are muste de la un sezon la altul dar daca mai si sti cind sa intepii ai muste si prinzatoare si rezistente in timp :lol: :lol: :lol: iar de buldo auziam ca folosesti ceva din plastic care face zgomot ,incearca ceva din pluta posibil sa gasesti si in comert dar nu la 2sau 3 lei ceva in jurul la 11 lei,nu plescaie ,nu se sparge si etc SUCCES ca sa oblit vremea :lol1: :?: :!: poti afla mai multe pe stiucasibiu@yahoo.com
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 13 Apr 2008, 20:45

Pentru MIHAI V Cluj Napoca Pentru mai multe poti acesa E-mail stiucasibiu@yahoo.comsau mess.

Scrie răspuns