"Lansete de musca"-Reloaded

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 08 Feb 2005, 10:49

Dane ... si era simplu sa spuna ... "eu nu acuz pe nimeni de plagiat". .... simplu nu? ... era usor sa se puna punct. :)

Dar eu nu am spus ca Ene a plagiat ... si lucrul asta trebuia clarificat ... nu? ;)
Fir intins!
Borealis F

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Feb 2005, 11:03

da

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 11 Feb 2005, 22:06

Lasand deoparte polemica anterioara vreau sa va spun ca mi-ar parea rau sa inceteze de tot scrierea unor articole din cauza acestor contre.Ganditiva cum reactioneaza un membru de pe site care ar fi vrut sa scrie un articol (fi el mai mult sau mai putin competent) cand vede aceste comentarii. :!: Si nu ma refer la a comenta obiectiv si la a ne spune opinia concret pe subiectul comentat caci asta e rostul site-ului ci ma refer la acele ironii cum a spus Dan ,si acuze de genul '' reclama din interes propriu",fara a incerca sa-ti argumentezi opinia concret pe subiect astfel incat si ceilalti sa inteleaga si sa invete ceva din aceste dezbateri :wink: Astfel vad eu un mod constructiv de dialog restul ramanand doar niste ABURELI asa cum se exprima troutbum daca nu ma insel cumva :idea:
Am vazut cum unii se grabesc sa acuze ca articolele induc in eroare pe pescari ,in special pe incepatori :arrow: poate ar fi mai bine sa se gandeasca daca nu cumva ei sunt indusi in eroare prin ideile dupa care s-au ghidat pana acum :( Caci pana la urma omul cat traieste invata :!:
Oricum sunt nerabdator sa va "ascult" in continuare si sa aflu diverse noutati pt mine de la fiecare dintre voi pt ca sunt sigur ca pot invata multe lucruri oricat as face eu pe marele pescar :)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Feb 2005, 23:00

fix dupa aceasta discutie am rugat cativa colegi de pe forum sa scrie cate un articol si au raspuns pozitiv cu totii, motiv pentru care le multumesc din nou pentru ajutorul pe care il dau celor care au nevoie de informatie
o sa vedeti articolele pe site

tightloop
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tightloop » 12 Feb 2005, 21:00

oameni buni ascultati-l pe danr si scrieti in continuare..dar s-o faceti in asa fel incat articolele sa fie cat mai originale si cat mai obiective cu putinta, ca s-ar putea ca nu toata lumea sa aiba timp sa urmareasca forumul pt a afla adevarul despre mai stiu eu ce..
si inca ceva..dupa parerea mea pe un forum poti fi si pro si contra, chiar si ironic daca e cazul :D ..ca doar suntem liberi sa discutam atata timp cat are legatura cu pescuitul, nu?

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 13 Feb 2005, 20:30

ma scuzati ca intervin aici. am incercat sa citesc articolul d-lui Borealis Fly
..pescuitul la musca artificiala " dar nu l-am gasit. mai poate fi citi?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 13 Feb 2005, 23:45

[quote="troutbum"]dar s-o faceti in asa fel incat articolele sa fie cat mai originale si cat mai obiective cu putinta, quote]

Daca e vorba despre pescuit, am un feeling ca e cam greu! Originale sunt in mare parte experientele fiecaruia (adica subiective).

Dar sa lasam fisoficarelile, si, daca esti amabil, troutbum, poti te rog frumos, eventual la "locuri de pescuit" sa ne dai cateva informatii despre "Lacul Frumoasei"?

Am dat de el mergand dinspre Bacau spre Miercurea Ciuc. Este un lac superb si am inteles ca tine pastrav si stiuca mare.
Mai rar asa combinatie.
+ ca are un hotel frumos pe margine. Arata cool!

Please!
near the beer

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Feb 2005, 09:26

troutbum,

exceptand cazul in care povestesti ce ai facut la o partida de pescuit ( articol obiectiv, povestesti fapte reale ), orice alt articol despre tehnica reprezinta o incununare a acumularii unor informatii personale prin mijloace specifice: ai citit, ai vazut, ai facut - intr-un proces continuu care dureaza ani de zile
in acest timp iti formezi un set de opinii, pe care le expui apoi altora
rezultatul acestui proces, sintetizat intr-un articol, nu poate fi decat subiectiv, mai putin cazul in care cineva se apuca si scrie un articol din alte interese, de exemplu reclama

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Feb 2005, 09:28

eugend, cum sa nu-l gasesti ?
este in categoria pescuitul rapitorilor, il gasesti aici

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 14 Feb 2005, 20:42

multumesc danr.am crezut ca este vorba despre alt articol pt. incepatori.cred ca azi am facut primul pas catre pierzanie. am cumparat o lanseta Balzer fly DIABOLO 2,4 m 5/6 iar ieri in padure jn loc sa fiu atent la ceia ce faceam , am vanturat o nuielusa de 3mm/65cm de nu stiam de ce ma doare umarul azi.(asta dupa invataturile d-lui Borealis).de acum caut completarea arsenalului .fir ,forfag, muste ,locuri si peste.daca nu o sa iasa nimic din toata treaba asta sper ca firul este suficient de solid sa ma poata tine si pe mine.

Scrie răspuns