Lasand deoparte polemica anterioara vreau sa va spun ca mi-ar parea rau sa inceteze de tot scrierea unor articole din cauza acestor contre.Ganditiva cum reactioneaza un membru de pe site care ar fi vrut sa scrie un articol (fi el mai mult sau mai putin competent) cand vede aceste comentarii.

Si nu ma refer la a comenta obiectiv si la a ne spune opinia concret pe subiectul comentat caci asta e rostul site-ului ci ma refer la acele ironii cum a spus Dan ,si acuze de genul '' reclama din interes propriu",fara a incerca sa-ti argumentezi opinia concret pe subiect astfel incat si ceilalti sa inteleaga si sa invete ceva din aceste dezbateri

Astfel vad eu un mod constructiv de dialog restul ramanand doar niste ABURELI asa cum se exprima troutbum daca nu ma insel cumva
Am vazut cum unii se grabesc sa acuze ca articolele induc in eroare pe pescari ,in special pe incepatori

poate ar fi mai bine sa se gandeasca daca nu cumva ei sunt indusi in eroare prin ideile dupa care s-au ghidat pana acum

Caci pana la urma omul cat traieste invata
Oricum sunt nerabdator sa va "ascult" in continuare si sa aflu diverse noutati pt mine de la fiecare dintre voi pt ca sunt sigur ca pot invata multe lucruri oricat as face eu pe marele pescar