lanseta fly
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
lanseta fly
As vrea sa cumpar o lanseta St.Croix Reign Fly 9` lungime,power 5wt,2 bucati,actiune mod.-fast si as vrea sa stiu daca e buna pentru un incepator ca mine la clean,pastrav,eventual avat pe rauri ca Siret sau Suceva.
Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi si daca stiti alte alternative pe la 400-700 ron usor de procurat va rog sa ma ajutati sa ma decid.
Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi si daca stiti alte alternative pe la 400-700 ron usor de procurat va rog sa ma ajutati sa ma decid.
cred ca pt inceput si nu numai, e mai mult decat buna lanseta, cu stcroix in general nu prea ai cum gresi, fac lansete foarte bune cu componente si materiale de calitate.
daca vrei pt rauri mai mari e mai buna clasa 5, pt rauri mai mici inguste, gen cele montane la pastrav si lipan cred ca e mai indicata clasa 4.
daca vrei pt rauri mai mari e mai buna clasa 5, pt rauri mai mici inguste, gen cele montane la pastrav si lipan cred ca e mai indicata clasa 4.
eu n-am avut in mana numai reign 4wt 8.6' ... e nervos ... pt lipani si in general la pesti de peste 20cm .... aia de 5wt probabil e si mai tare , numai bun la pesti mari (probabil de la 30-35cm in sus incepe sa lucreze bine) ...
tre sa stii ca asa cum a zis Cristi StCroix e bun... de la Reign in sus toate sunt nervoase , fiecare peste clasa lui cu ceva ( parca reignul cu 0.5) ...
tre sa stii ca asa cum a zis Cristi StCroix e bun... de la Reign in sus toate sunt nervoase , fiecare peste clasa lui cu ceva ( parca reignul cu 0.5) ...
-
- junior
de crezi asta ?nu te'ncurca cu nimic .... o sa te obisnuiesti cu ea ca si cu una mai lenta ...fishmaster scrie:Asta ma temeam eu,ca sunt cam rigide si cum sunt la inceput cred ca as lansa cam greu cu ele.Problema e ca eu as vrea sa aiba cel putin 9` lungime iar cele de clasa mai mica sunt mai scurte.
exact_Sanya scrie:de crezi asta ?nu te'ncurca cu nimic .... o sa te obisnuiesti cu ea ca si cu una mai lenta ...fishmaster scrie:Asta ma temeam eu,ca sunt cam rigide si cum sunt la inceput cred ca as lansa cam greu cu ele.Problema e ca eu as vrea sa aiba cel putin 9` lungime iar cele de clasa mai mica sunt mai scurte.

-
- junior
felicitari...ca incepator ce sunt pot sa iti spun ca si eu tot pt o Sfanta Cruce de 5 din 2 tronsoane lungime 8 6'' am optat... si imi place batul la nebunie
e prietenos, iarta greselile de casting si rezista foarte fain la presiune....
Parerea mea. Sa o folosesti sanatos

Parerea mea. Sa o folosesti sanatos

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- senior