lanseta fly

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 23 Iun 2008, 01:01

Fario_nebunu scrie:
fishmaster scrie:Am luat teapa!M-au sunat dupa 3 zile si mi-au zis ca n-au lanseta pe stoc.Va rog mult sa ma ajutati ca trece vara si eu nu apuc sa lansez o musca pa apa.Unde as putea comanda o lanseta ca lumea care sa-mi fie livrata prompt?M-am saturat de oameni neseriosi!
Pai fratioare, daca nu apuci sa lansezi o musca pe apa, macar sari la cap cu un scorobete naturel cum am facut eu pe Ialomita aval de Scropoasa si cu ceva noroc am luat un pistruiat de 28 cm. Dupa aia a aparut la orizont masina caltabosilor aia de la ocolul silvic moroieni si a trebuit sa ma fac nevazut printre fratii mei! Ca doar codru-i frate cu romanul! Deci carabete la greu ca ii rupi botul, fir-ar el de pastrav, sa nu respire nici o secunda in plus! :lol:
Fario, ma si miram daca nu interveneai tu.... Nu te-ai lasat de proastele obiceiuri? Trebuie sa-ti marturisesc ca imi pare sincer rau ca acei '' caltabosi '' de la ocolul silvic nu au pus gheara pe tine... le doresc mult succes data viitoare... :twisted:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Iun 2008, 08:31

Shootgun, nu vreau sa fiu rautacios ptr ca in general mi-esti simpatic dar....cine ia apararea caltabosilor risca sa fie vazut si el ca un caltabos!
Nu inteleg ce probleme ai tu, din turnul Londrei, cu mine care am timp sa mai ies la un pastrav de week end! Apropo, pe Leuca am fost acum 3 saptamani si am luat cativa, de la 14 la 20 cm, am pastrat doar 2 iar pe Polistoaca am avut atacuri dar de puiet asa ca revin prin iulie.
Cat despre dorinta ta ca eu sa fiu prins....thanks a lot, e ca si cum ti-as ura si eu sa ai proasta "inspiratie" sa mergi cu metroul londonez exact cand Abu Ben Sayaff (cetatean britanic din parinti pakistanezi) se gaseste si el sa puna o bomba ca sa mai imputineze infidelii! Deci a dori raul altuia e contraproductiv, fratioare! Capisci? :lol: De aceea eu iti doresc sa prinzi cat mai multe mrene pe Tamisa si sa faci o plachie de mreana cu mujdei de sa saliveze toti vecinii tai!

Scrie răspuns