Eugen,
Ma bucur ca am reusit sa progresam un pic pe directia unei abordari reciproce mai normale , care sper ca e de bun augur pentru amandoi,…:D
Deci: da-mi voie sa-ti spun ca aici:
eugen scrie: si nu o mai arunca matza in bratele mele cum ca ma dau asa si pe dincolo, nu eu is ala care-si pune pozne cu capturi pe net, care cauta confirmari prin competitii si discuta de zor regulamente sau da sfaturi de zor pe orice tema.
faci o confuzie mare, de fapt cred ca iti imaginezi ca te adresezi altui personaj si din greseala ai nimerit alaturi,…
o fi vreunu’ pe net (si slava domnului ca ai de unde alege), din astia care pun capturi gramada sa se vada ce meseriasi is ei, si se dau filozofi si artisti in concursuri si regulamente de competitii, sau care despica musca in patru pe orice tema cum zici,…si o mai fi si semanand cu mine la nume (sau la nick), (asta ar fi un motiv de mandrie pentru respectivul nu pentru mine):D,…dar… NU-S EU ALA LA CARE TE REFERI !!!
intai si intai iti recomand sa vizitezi galeria mea (in speta), care contine 2 poze, ambele cu peisaje pe “rau care susura elegant printre stanci� (scuza-ma ca te tot citez da’ expresia asta ai nimerit-o bine), de fapt una, ca cealalta nus’ce avea de nu se mai deschidea asa ca am sters-o s-o pun iara,…pe langa astea, pe rapitori mai poti vedea de la mine cel mult 2 poze una cu un pastrav foarte mic, care sta sa fie eliberat din palma si inca una cu 2 pastravi ceva peste masura,…mai de pe la inceputuri, de care imi si pare rau ca am pus-o, ca de la o vreme incurajez destul de tare ideea de C&R, si poza aia …ma cam contrazice…:D
pe flytying.ro daca te uiti o sa vezi o gramada de poze ale mele, in care de asemenea marea majoritate o constituie peisajele, exceptie facand vreo 2 sau 3 in care apar si pestii, si alea is facute pe raul Colorado iar ce prezentam io acolo nu erau nici pe departe de dimensiunile cele mai mari prinse acolo, ci se incadrau oarecum tot in peisaj,… trebuia sa se vada ca raul ala are si ceva peste, si…asa a fost filmarea…(de fapt pestii nici nu se vad prea bine, sunt fie in apa fie prin mincioc pe undeva,…)
cat despre confirmari prin competitii sau dezbateri de regulamente, conversand de zor pe tema asta nu cred ca poti gasi macar un exemplu, pentru simplu motiv ca eu ma tin departe de astfel de evenimente, si daca chiar e sa ma duc la vreun concurs nu e pentru a lua loc pe podium sau a intra prin vreo echipa nationala sau mai stiu eu ce, ci doar pentru a ma intalni cu vreo cativa prieteni de prin tara si eventual de a nu pierde ocazia de a pescui pe vreun rau nou, inedit…
iar de sfaturi si teorii pe orice tema nu ma poti acuza pentru ca nu cred ca poti spune ca ai dat de mine pe orice topic iar faptul ca sunt membru pe rapitori de vreo doi ani si la ora asta am sub 250 de postari vorbeste de la sine,… daca am dat vreun sfat vreodata probabil a fost adresat vreunui incepator in fly declarat si si atunci m-am straduit sa ma bag cand consideram ca pot spune ceva care sa-i fie de folos nu sa ma bag in seama…si nu pe orice tema,…
ma lungesc cam mult si nu mai am cand sa-ti raspund cati pastravi am prins io pe lac la viata mea,:D:D:D…o s-o fac si pe asta insa mai am de dezbatut un pic pana atunci…
intre timp insa iti fac propunerea sa aduci un singur exemplu de poza de-a mea de pe orice site gasesti tu sau de postare de a mea in care eu am vreun comentariu relevant vizavi de competitii si regulamente, exemple care sa infirme ce zic io aici si sa confirme afirmatiile tale de mai sus,…
pana atunci io imi permit sa-ti citez ce ziceam tot eu pe la inceputurile mele pe rapitori, vizavi de concursuri, pozitie pe care inca mi-o pastrez in sinea mea:
miky scrie:Da’ vorba e…un pestisor…in apa…baga cineva…?!
Daca nu ne gandim serios la asta, in viitor vom avea concursuri frumos organizate, cu regulamente bine puse la punct, si cu talente recunoscute si adanc verificate de fondatori cu notorietate, iar castigator va fi cel care-l va prinde … pe ultimul ramas !
Si vom ajunge sa facem spinning in cada si fly fishing in lighean, ca acolo macar, apa e totdeauna limpede !!!