incepator la inceput
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ron Thomson ??zigi2611 scrie:azi am fost la fly pt prima data, a fost mult mai greu decat miam inaginat, nu am prins nimic, am agatat multe muste in tot felul de balarii, sa intamplat sa plesneasca nylonul de la efectul de bici, incep sa am dubii, nu am putut lansa mai mult de 7-8 mt, nush daca e de la snurul pe care toata lumea in considera f. slab sau doar pescarul e veriga slaba
in orica caz daca nu incep sa am succes in cast sa nu mai vb de peste in viitorul apropiat cred ca ....
Ca idee sunt niste filmulete superbe despre inceputul flyfishing (eu le-am vazut dupa ce m-am apucat de pescuit) incearca torentele gen thepiratebay. Diferenta dintre aruncarea la spinning si cea de flyfishing este ca la fly aruncarea este ca si cum ai bate un cui cu un ciocan. Chiar si un snur de **** cam 10-12 metri tot poti arunca.
Ca sa tragi la bice mai putin fa-ti liderul mai scurt (de 2,10 metri sau pe acolo).
the angler is catching xxx, not by the lure
Chiar asa !Jedi scrie: Cel mai usor ar fi sa intilnesti muscari la o sedinta de casting..Te-ai lamuri rapid unde-i buba.Sint si snururi ca fug foarte greu prin inele, runing ce face bucle intr-una ..etc..si te pot face sa renunti repede..
Nu facem o intalnire de casting si in Bucuresti ?
(cu un schimb de idei, de pareri si povesti despre Flyfishing)
nu, la sfarsit de filmulet prezinta echipamentele folosite.zigi2611 scrie:wow .... shit .... la naiba ..... pe ala la scapat masa direct in rau cu batul in mana?
am vazut in cateva situatii ca pune mana stanga mai jos de mulineta pt mai multa putere, eu nam la lanseta partea aia ....
Ce are ala si nu ai tu (la bete ma refer

Una peste alta...iti zic din experienta mea, la inceput este greu de iti vine sa renunti, dar odata prinsa miscarea, stai si te intrebi dece ti-a luat atat de mult sa inveti un lucru asa de simplu

http://www.flytying.ro/forum/viewtopic. ... 6248#56248
uite aici Sabin ceva care poate te va interesa....
ia si lanseta si firul cu tine...daca cumva apari...
uite aici Sabin ceva care poate te va interesa....

se pare ca se inmultesc muscarii de la metroudragos74 scrie:http://www.flytying.ro/forum/viewtopic. ... 6248#56248
uite aici Sabin ceva care poate te va interesa....![]()

- kuin tauti
- veteran
pai simplu....o armata de spineri cu tot ce trebuie in dotare si noi trei muscari ....moarta toata zona nimeni nimic ....
totusi ma strofoc putin si iau doua bucati iar eu gen tine de una dar o scapa si ii mai face o volta o namila ....apoi pace si prietenie...
oricum din 3o -40 de pescari care misunau incolo si incoace cu salupele doar streamerele mele au scos doua bucati restul zero absolut...
ultima zi am stat de avattei si bibani pe canal dar f. distractiv si pt noi si pt cei ce ne priveau ....
totusi ma strofoc putin si iau doua bucati iar eu gen tine de una dar o scapa si ii mai face o volta o namila ....apoi pace si prietenie...

oricum din 3o -40 de pescari care misunau incolo si incoace cu salupele doar streamerele mele au scos doua bucati restul zero absolut...
ultima zi am stat de avattei si bibani pe canal dar f. distractiv si pt noi si pt cei ce ne priveau ....