Incepator (cu bani putini)

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sebiyi
junior
junior

Re: Incepator (cu bani putini)

Mesaj de Sebiyi » 29 Mar 2013, 11:58

Nu chiar atat de singur... tata pescuieste la stationar, feeder, somn :D. dar in ale muscaritului, da, singur, multumesc mult pt parere, spune-mi te rog, pot sa imi leg muste cu sarma si diverse pene? si daca reusesc sa il conving pe tata ca ma interesez, poate fac rost si de ceva banuti pt joarda si retul chestiilor (am o mulineta(cred :lol1: )) am o intrebare imi ajung cam 200 lei pt tot echipamentul (fara mulineta). si... mulineta nu cred ca stiu ce clasa are... e vreo problema daca e mai mare clasa decat a batului si a snurului? eu m-am gandit la clasa 4 pt lanseta si snur . sper sa reusesc sa scot 200 de lei de la tata :). Nu cred c-ar fii o problema cu corpul, fac tennis de camp de 2 ani, pescuiesc de la 5-6 ani deci cred ca ma descurc :D. Acum plec la bunici (pe langa ei vreau sa pescuiesc, pe Vedea)

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 29 Mar 2013, 12:18

OKI DOKI! Se schimba modificarea! De un snur folosit dar inca foarte bun s-ar putea ca tocmai ce te-ai invartit - trebuie sa-l vad acasa in ce stare este, il dau cu niste dressing si ti-l trimit! Asa ca concentreaza-te pe batz! Ai variantele:
- batz la mana a doua, poti sa-ti iei unul decent pana in 200 lei dar poate e de asteptat... vezi ce zic si colegii!
- un batz din magazin - pentru inceput unele din ele nu sunt rele! Zilele trecute am pus mana pe un Baracuda de 7 picioare si ceva, era chiar bun! Uite asta era! Scrie ca e clasa 5-6 dar este usurica si nu este obositoare pentru ca e scurta. La 131 lei nu gresesti prea mult cu ea... :wink:

Sebiyi
junior
junior

Mesaj de Sebiyi » 29 Mar 2013, 12:37

Super!!! Mersi mult !!! Deci cu snurul s-a rezolvat, am un soi de rasnita pe acolo, mai tre' batul, mustele mi le-au promis mai multi oameni de pe forum carora le multumesc mult, mai trebe bat si leader deci le-am cam rezolvat pe toate ... Leader in 20 de lei se gaseste pe piata, nu?
Multumesc inca o data !!!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Mar 2013, 12:50

leader pe la 6-7 lei se gaseste jaxon pe total fishing si e ok.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Sebiyi
junior
junior

Mesaj de Sebiyi » 29 Mar 2013, 12:58

Thx !!!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Mar 2013, 13:48

Ca o sugestie,de fiecare data cind filfai prin aer instalatia,poarta ochelari ...de soare,polarizanti de care or fi,accidentele sint posibile si vedera e foarte pretioasa mai ales ca esti tinar..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sebiyi
junior
junior

Mesaj de Sebiyi » 29 Mar 2013, 20:09

am o perechede polarizanti, care ma gandeam sa o folosesc (nu ca protectie)
Ms mult pt sfat

Sebiyi
junior
junior

Mesaj de Sebiyi » 29 Mar 2013, 20:20

Deci am facut rost de instalatie (2 bulioane ) Noua contine:joarda "energo team trout fly 4/5 8" 2 tronsoane"(86 Ron) , snur: aici s-ar putea safi facut o prostie:"Ron Thompson Energy DT 7 F" (65 ron), o mulineta (50ron) si 15m leader (5lei)
Am dat cu toate, merg bine(cred) am lansat, de la mulineta vreo 15 m (cred) acm mai raman mustele mavoi apuca sa fac... fara menghina (n-am) din pene de oratanii si alte minuni. Multumesc mult pt ajutor (poate voi pune poze cu echipamentul si sper ca voi pune cu capturi) pt cei care s-au oferit sa ma ajute cu muste cum ramane cu ele?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Mar 2013, 21:32

:D Esti total...Cita viteza...Ia-o mai incet,oleaca rabdare,ai toata viata inainte.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sebiyi
junior
junior

Mesaj de Sebiyi » 29 Mar 2013, 21:46

:D De obicei sunt genul mai lent (sunt din oradea dar stau in Sud) deci se simte "temperamentul de ardelean" nu era in plan, dar daca am putut face rost de ele... cine stie cand mai am alta cocazie... :D maine o sa incerc sa fac musculite :D e vreo problema daca folosesc ace normale, legate pe fir lung (20cm) pe post de tippet?

Scrie răspuns