Incepator (cu bani putini)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Incepator (cu bani putini)
ah... ok, thx
....oare merge si spuma de lipit polistiren???

Nu stiu, ce-ar fi sa incerci si sa ne spui si noua? 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
1Cand ajung in buc. sigur incercfaza cu lipiciul 
2Alae "Foam" ???

2Alae "Foam" ???
Sti bucata aia de burete de pui mouse-ul de la calculator pe ea?
Ala-i foam.
Adica un burete care pluteste
Ala-i foam.
Adica un burete care pluteste
da... dar cartonul ala buretat recomandat de tavistan s-ar putea sa fie mai usor de indoit...
Multumesc mult pt lamuriri!!!
Multumesc mult pt lamuriri!!!
Nu e carton buretat, e foam in format A4. Da, este usor de lucrat si gasesti o gramada de culori. Da, pentru unii gandaci e mai bun ala de care zice Hell. Indiferent de care iti va trebui o solutie flotanta; foamul incet-incet sau repede-repede absoarbe apa.
Merge un spray de impermeabilitate? ar trebui sa rezolve problema, nu? Ms mult de sfat!
puiule, ia si pune intrebarile DUPA ce faci probe pe apa, nu inainte. nimeni, si cand zic nimeni chiar aia intentionez, nu iti poate da, sau lua , experienta personala. si nu crede tot ce citesti sau vezi pe youtube. gandeste cu capul tau , fa-ti singur greselile si invata din ele, dar pe apa sau in fata menghinei . si cand ceva ti se pare aiurea, intreaba, poate a gresit unul mai breaz inainte 
in stilul asta cand ceva se simte aiurea, sau obositor inseamna , cel mai probabil ca faci ceva gresit

in stilul asta cand ceva se simte aiurea, sau obositor inseamna , cel mai probabil ca faci ceva gresit

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
am facut rost de un fel de menghinea... e una mare, dar pun 2 bucatele de lemn,acul intre ele si e ok 
Maine incepe Show-ul
Ms mult de sfat!
PS: incerc spuma, si o sa dau cu spray d-ala pe un buretel, sa vad daca pluteste dupa

Maine incepe Show-ul

Ms mult de sfat!
PS: incerc spuma, si o sa dau cu spray d-ala pe un buretel, sa vad daca pluteste dupa