Mulineta e Jaxon Vera Fly de 45 Ron si nu stiu cat de buna e. Deci nu e grav ca am infasurat sfoara aia cam haotic, cu "dealuri si vai"? Snurul de regula sta bine, cu mici denivelari.andrei.A scrie:relaxeaza-te...cel mai probabil e din cauza ca mulineta e de kko si tu tragi cu entuziasm de fir
flytying-ajutor de inceput-sfaturi pentru incepatori
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Eu cand exersez pe camp sau in curte nu pun forfac si musca ci doar snurul ca sa nu agat liniile electrice sau copacii. Nu e OK?andrei.A scrie:io zic mai bine sa incepi sa exersez cu streamer ..... iti trimit eu unul pe carlig 4/0HellRAISER scrie:Fario...ai grija la casting..nu are voie sa se auda pocnitura aia!!!![]()
partea usoara la fly fishing este sa te documentezi....partea nasoala este sa faci mana sa asculte ce zice creieru
Nu Fario, nu are voie sa faca poc poc...sau pac pac...ma'ntelegi?
Fa cum zice Andrei, pune o bucatica de lana in cap la leader...o sa inveti multe asa.
Fa bine si dute la Metrorecsii aia....o sa te scapi de multe treburi nasoale

Nu Fario, nu are voie sa faca poc poc...sau pac pac...ma'ntelegi?

Fa cum zice Andrei, pune o bucatica de lana in cap la leader...o sa inveti multe asa.
Fa bine si dute la Metrorecsii aia....o sa te scapi de multe treburi nasoale

-
- veteran
Parca sunt nebun, zau asa! Ies seara in curte cu echipamentul si exersez...pe intuneric! Nici nu vad unde zboara snurul dar il simt cum merge inainte si inapoi si incarca bine batul desi nu e WF!!! O sa pun bucata de lana cum mi-ati spus. Si incerc sa invat intai lanseul roll cast,, dupa aia clasic, cred ca e mai usor asa!