flytying-ajutor de inceput-sfaturi pentru incepatori

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Ian 2011, 10:15

Indian Larry scrie:
Fario_nebunu scrie: La ce stiuci prind eu de obicei, pana in kil,

Hai ca asa pescar laudaros nu mi-a fost dat sa vad pana acum . :lol:
Indianule, eu sunt modest de felul meu, nu ma laud. De pilda ce rost avea sa bag aici pe forum ca sunt secretar de stat in nu stiu ce minister si am participari la n firme, sunt inconsilii de administratie etc. Chiar daca poate fi adevarat....dar nu as deveni antipatic cu lauda de genul asta?
In plus recunosc sincer ca nu am luat stiuca peste kil, de ce sa mint daca asa e?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Ian 2011, 10:17

andrei.A scrie:da ... esti virusat...gata :D
Nuuuuuu, mereu o sa am in trusa si buldo si o mulineta mica cu tambur fix sa pot schimba tehnica daca asa vrea muschetul meu! :lol: Si jur ca si cand voi prinde pastrav curent la flyfishing pe rau sau lac tot o sa mai dau din cand in cand si cu momeli naturale si desigur cu naluci. Nu ma pot limita la un singur stil, dupa cum si in viata nu am doar o meserie ci mai multe....asta apropo de modestie! :lol:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 14 Ian 2011, 10:24

...lasa dreaq' stiucile ca "tragi la munte"... :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Ian 2011, 10:55

Fario_nebunu scrie:Indianule, eu sunt modest de felul meu, nu ma laud. De pilda ce rost avea sa bag aici pe forum ca sunt secretar de stat in nu stiu ce minister si am participari la n firme, sunt inconsilii de administratie etc. Chiar daca poate fi adevarat....dar nu as deveni antipatic cu lauda de genul asta?
Dar nu esti deja ? :twisted:
Fario_nebunu scrie:In plus recunosc sincer ca nu am luat stiuca peste kil, de ce sa mint daca asa e?
lAdica peste kill=C&R , sub kill "se ia" .... :lol: :lol: Tie iti plac asa mai fragede bag seama :P

lasand mistoul, e cald afara... basti la casting si da poze...
ai fost aseara la clubul metrorex ? :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Ian 2011, 12:17

Din pacate nu am ajuns la Metro, am scapat de la servici pe la 7.

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 14 Ian 2011, 15:21

Mah, ce tot o arz cu DT, WF, clasa x, etcetc?
astea sunt aberatii, o sa itelegi tu la un moment dat...
Tot un drac si cu WF si cu DT...n-o sa ajungi tu sa realizezi ca e altfel cu DT decat cu WF.
Leadere si alte alea, cum am zis.
Backing, nu coneaza...
Cortland sau altceva? Nu conteaza..pentru tine...conteaza pt altii mult mai avansati care cauta fix un anume profil al firului pentru fix niste situatii particulare de care se lovesc ei...dar cand o sa ajungi acolo o sa stii singur ce cauti.
N-ai snur? pai se gaseste pe la cate careva mai nebun ca tine un snur nou sau aproape nou, ca oi avem prostul obicei sa cumparam de toate si nu apucam sa le folosim pana cand ne hotaram ca ne trebuie altceva...sau pur si simplu mai dam din ele ca sa facem loc la alte mojmoande..

Deci, care e stresu?
Iti zic eu, stresul e sa lasi pestii in apa ca si asa sunt putini, sa ai grija cum ii manipulezi, ca e aberant sa-i eliberezi dupa ce le jumulesti solzii si mucusul... Si sa lasi dracu buldele si alte aberatii, una ca nu mai ai nevoie si 2 pentru ca e de kkt sa pescuiesti ca un meltean fomist cand ai la dispozitie metoda mult mai eleganta si mai productiva...Adica ce sens are sa balacesti apa cu pietre si sa prostesti alevini cand poti sa pescuiesti elegant, sa nu faci galagie ca un manelist si sa alegi si exemplare care merita o poza?

deci eu zic la trebile astea sa te gandesti, lasa tu prostiile cu ce DT, c brand, ce frana, ce tippet, etc...alea se invata DOAR pe garla... :twisted:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Ian 2011, 00:47

am un acces de marinimie.. :oops:
daca ajungi curand in Moldova, te servesc eu cu un WF 5 :D

daca nu...sa fii sanatos :lol:

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 17 Ian 2011, 02:29

Gata, acuma clar am toate motivele sa ma mut in molova....Unde mai pui ca dupa ce ca e plin de.... nici nu au pesti :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Ian 2011, 08:18

:lol: :lol: :twisted: open ...job? ... pui un CV ? :twisted:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Ian 2011, 15:35

se zvoneste ca Fario a are inclinatii spre pene, sclipiciuri si bucati de blana de la animale :lol:

Scrie răspuns