Mah, ce tot o arz cu DT, WF, clasa x, etcetc?
astea sunt aberatii, o sa itelegi tu la un moment dat...
Tot un drac si cu WF si cu DT...n-o sa ajungi tu sa realizezi ca e altfel cu DT decat cu WF.
Leadere si alte alea, cum am zis.
Backing, nu coneaza...
Cortland sau altceva? Nu conteaza..pentru tine...conteaza pt altii mult mai avansati care cauta fix un anume profil al firului pentru fix niste situatii particulare de care se lovesc ei...dar cand o sa ajungi acolo o sa stii singur ce cauti.
N-ai snur? pai se gaseste pe la cate careva mai nebun ca tine un snur nou sau aproape nou, ca oi avem prostul obicei sa cumparam de toate si nu apucam sa le folosim pana cand ne hotaram ca ne trebuie altceva...sau pur si simplu mai dam din ele ca sa facem loc la alte mojmoande..
Deci, care e stresu?
Iti zic eu, stresul e sa lasi pestii in apa ca si asa sunt putini, sa ai grija cum ii manipulezi, ca e aberant sa-i eliberezi dupa ce le jumulesti solzii si mucusul... Si sa lasi dracu buldele si alte aberatii, una ca nu mai ai nevoie si 2 pentru ca e de kkt sa pescuiesti ca un meltean fomist cand ai la dispozitie metoda mult mai eleganta si mai productiva...Adica ce sens are sa balacesti apa cu pietre si sa prostesti alevini cand poti sa pescuiesti elegant, sa nu faci galagie ca un manelist si sa alegi si exemplare care merita o poza?
deci eu zic la trebile astea sa te gandesti, lasa tu prostiile cu ce DT, c brand, ce frana, ce tippet, etc...alea se invata DOAR pe garla...