first steps in fly fishing- sfaturi pentru incepatori
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: first steps in fly fishing- sfaturi pentru incepatori
hai bre, daca mai pui si aia 3-4 de leader...poti sa zici ca ajungi la 12-13 m...cu musca!
Eh...cand vorbim de 12-13m de SNUR afara....vorbim de distante.
9
Eh...cand vorbim de 12-13m de SNUR afara....vorbim de distante.
9
Firele DT au toate grosime si taper standard? Adica toate brandurile fac firu DT identic?tavistan scrie:ba nu evgb scrie:ba etavistan scrie:Mah, pe distante scurte la fel dai si cu DT si cu WF... mynu, zici bine: desi nu e nici o diferenta in cast, un DT te tine dublu.![]()
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
[quote="Jedi”]Firele DT au toate grosime si taper standard? Adica toate brandurile fac firu DT identic?[/quote]
din firele ce am/avut eu, nu.
Tavi, la fir cu varf mai subtire si taper luuung (DT) si plecarea liderului e mai subtire; big difference!
din firele ce am/avut eu, nu.
Tavi, la fir cu varf mai subtire si taper luuung (DT) si plecarea liderului e mai subtire; big difference!
Saut ,Vali vi pe la mine sa te facun clean? 

din firele ce am/avut eu, nu.vgb scrie:[quote="Jedi”]Firele DT au toate grosime si taper standard? Adica toate brandurile fac firu DT identic?
Tavi, la fir cu varf mai subtire si taper luuung (DT) si plecarea liderului e mai subtire; big difference![/quote][/quote]
Atunci se poate cauta un WF cu luuung si subtire ( si ai de unde alege ) si nu o sa mai fie big difference ?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
dap... front taper face diferenta
nu cum e mijlocul
nu cum e mijlocul

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Pai nu dar uite, la ce am vazut eu: Airflo Ridge Supple tactical. Profilul taperului la WF si DT in aceeasi clasa este acelasi, cel putin la clase mici (cred ca distantele mici inseamna si clase mici, nu?). Asa ca la clasa 3 de exemplu nu cred ca sunt diferente notabile de prezentare la distante scurte - adica pana in 9-10 metri. Ca daca comparam un DT de la Cortland cu un WF sde la Rio, comparam mere cu pere.Jedi scrie:Firele DT au toate grosime si taper standard? Adica toate brandurile fac firu DT identic?tavistan scrie:ba nu evgb scrie:...
ba e![]()
Uitati-va la specificatii la astea:
http://www.airflofishing.com/airflo-fly ... rettyPhoto
Undeva in dreapta paginii le gasiti. Apropo, dupa mine niste snururi bestiale la pastrav...
- wildexplorer
- utilizator constant
Acu ma bag si eu... sa ma laud!
La 3 zile de cand am pus mana pe lanseta, am reusit sa desfasor 15 m de snur. E bine, e rau, nu stiu. Pana vine dezghetul am timp sa avansez.
Problema e ca uneori nu pot tine snurul in aer decat 3-4 lanseuri false, apoi atinge pamantul. Cred ca e o problema de tehnica sau frigul imi afecteaza mobilitatea incheieturilor!
Hai vara hai!
La 3 zile de cand am pus mana pe lanseta, am reusit sa desfasor 15 m de snur. E bine, e rau, nu stiu. Pana vine dezghetul am timp sa avansez.
Problema e ca uneori nu pot tine snurul in aer decat 3-4 lanseuri false, apoi atinge pamantul. Cred ca e o problema de tehnica sau frigul imi afecteaza mobilitatea incheieturilor!

Hai vara hai!