echipament fly pentru avat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
io zic ca daca atacau la 60-70 de m de malul propriu nu poti sa ajungi cu nimic la ei...am un Yo-Zuri de 25 de gr., oricat m-as infige in bat nu pot sa dau mai mult de 40-45m, si cu linguri de 22-24 de gr. cam tot atat...practic e imposibil sa ajungi la ei la distanta aia...solutia cheie este barca!
eugen scrie:desigur ca intr-o astfel de situatie l-ai fi spart la vobler, ceva ultra long cast super yozuri adevarat, mama ce le-ai fi rupt capu'. plus ca daca se mai trageau mai incoace vreun metru sau zece, ii zapaceai la lingura. da' n-a fost sa fie!
desigur ca am folosit voblere grele, twichin rap, thrill, slider. normal, nu au gustat decat heavy metal.
Eugen, cat lansezi de pe mal cu echipamentul de fly? da cinstit.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- Mugurstefan
- veteran
Intotdeauna malul alalalt e mai fain.Tavi scrie:adica sa arunci cu barca pana acolo?![]()
Cu Hot-shot-u sau cu Avid-u?![]()
Asta incepe sa semene cu treaba aia cu malu alalat i mai fain
Asta e una din regulile nescrisa la pescuit.
Si cand data viitoare te duci pe malul celalalt e invers !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Mai degraba...SF scrie:Te referi la barcuta de nadit , din aia cu care isi trimit craparii nada , nu !?he!he!andrei-ovidiu scrie:...practic e imposibil sa ajungi la ei la distanta aia...solutia cheie este barca!
Fir Intins!!!
pt. ca e mai greu de nimerit cu AKM-ul de catre sovietici.....

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
odata am dat vreo 15m pe verticala, era musca la mama dreaq in varfu' plopului, a ramas acolo martisor langa un cuib de pupaza, drept dovada ca sunt meserias. da' aia nu se vede asa bine. mai e o salcie pe alt loc pe care am impodobit-o super fain, iarna zici ca-i inflorita. 
daca tu cu distanta ai probleme, de ce nu asculti sfaturile de la oamenii care se stiu. vezi mai indarat. are dreptate omu', iei o barcuta d-aia isteata de pe total fishing si te duci si plantezi musca frumos. cred ca mere si o prastie buna de nadit cu muste lestate, atata ca s-ar putea sa nu le placa prezentarea.
cinstit ti-am spus deja cam cat poti spera sa dai cu clasa 4 si in ce conditii dar ai trecut cu vederea pasajul. daca tot discutam discutii, macar sa ne simtim bine...

daca tu cu distanta ai probleme, de ce nu asculti sfaturile de la oamenii care se stiu. vezi mai indarat. are dreptate omu', iei o barcuta d-aia isteata de pe total fishing si te duci si plantezi musca frumos. cred ca mere si o prastie buna de nadit cu muste lestate, atata ca s-ar putea sa nu le placa prezentarea.

cinstit ti-am spus deja cam cat poti spera sa dai cu clasa 4 si in ce conditii dar ai trecut cu vederea pasajul. daca tot discutam discutii, macar sa ne simtim bine...
Eugen, tu mi-ai spus cat snur pot scoate eu, eu voiam sa stiu cat scoti tu. la modul serios, pt. a-mi da seama daca am depasit faza de gugustiuc arogant si infatuat.
ok, am sa deduc ca mai am 5 m de scos si sunt tare.
problema cu distanta este una din probleme. mai sunt inca o mie.

ok, am sa deduc ca mai am 5 m de scos si sunt tare.
problema cu distanta este una din probleme. mai sunt inca o mie.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team