echipament fly pentru avat

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 20 Mar 2007, 23:43

ok.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Mar 2007, 23:48

poate anul asta se se schimbe putin situatia, din unele cauze.....

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 21 Mar 2007, 07:20

eugen scrie:jonah,

sa stii ca eu am glumit de la cap la coada, nu este cazul sa te justifici.
chiar nu are sens sa facem comparatia la modul serios. muscaritul este practic in doar 20% din locuri, in rest pescuind de pe mal este frectie pentru simplul motiv ca nu ajungi la ei.

singura chestie concreta pe care o pot afirma - pentru cine vrea statistici - este ca la mine partidele foarte bune care mi s-au intamplat vara trecuta (in medie 4 ore per partida, poate zece chiar faine) au insumat fiecare in parte mai multi avati decat a prins andrei-ovidiu tot anul.

deci eu ma declar multumit daca prind de zece ori cat un tip care pescuie unde s-a inventat avatul, mi se pare rezonabil tinand cont ca am handicap 80%.

ovidiule, vezi sa nu te aprinzi prea tare cand citesti ultima parte, plz :))
ok man am inteles perfect!exact asta era si ideea ! fire intinse atunci si sa ne vedem la galerie cu cit mai multi avati capitali(eliberati daca se poate :wink: )

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 21 Mar 2007, 07:22

sau poate nu se schimba situatia si eugen tot n-o sa ajunga la ei :twisted: :twisted:

eugen, 2006 pt. mine a fost un an al avateilor, multi, marunti, deci cantitate a fost nu si calitate! :evil: cu 2-3 exceptii!

pe 2007 imi propun sa prind mai putin dar mai mari, ca ce-mi propun la inceput de fiecare an, adica sa fie mari, multi si desi, se-ntampla f. greu! :D

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 21 Mar 2007, 08:09

aaaa sa nu uit!! de multe ori nu e necesar sa arunci pe malul opus ca sa prinzi un avat mare :) .citeodata e mult mai aproape decit va imaginati.mai importanta decit lungimea lanseului e linistea totala si discretia cu care abordezi locul de pescuit :wink: parerea mea! :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Mar 2007, 08:33

jonah scrie:aaaa sa nu uit!! de multe ori nu e necesar sa arunci pe malul opus ca sa prinzi un avat mare :) .citeodata e mult mai aproape decit va imaginati.mai importanta decit lungimea lanseului e linistea totala si discretia cu care abordezi locul de pescuit :wink: parerea mea! :D

foarte adevarat. si mai bag io 2 chestii:
1. sa fie acolo.
2. sa haleasca.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Mar 2007, 11:14

am inteles, vara cand cand sare ca turbatu in obleti voi ziceti ca de fapt se joaca cu ei, practic n-are cum sa se hraneasca daca voi nu-l puteti prinde. aham :twisted:

mac mac mac...;)

dane, de ce nu mere situ cu safari? stau juma de ora sa apara un mesaj de vreo 3 zile incoace.

sabotezi discutia? :) n-are sens sa-ti fie teama ca te iau astia la misto ca vrei sa evoluezi la panglicutza. n-ai cum sa scapi, cand te-or vedea greii aia cu barcile care baga stationar pe zona ta o sa-ti auzi numa' bancuri cu pastravi.

io zic deja sa te gandesti la niste locuri unde sa te vada numa' pitigoii, macar vreo 3-4 partide la inceput nu vrei sa ai martori pe acolo, trust me. :))

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 21 Mar 2007, 11:53

pai joaca tenis de masa cu obletii vara!dau cu cozile in ei de le sar capacele!ha ha ha ha :D ca tot sustin unii ca avatul da cu coada in obleti :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Mar 2007, 08:29

jonah scrie:pai joaca tenis de masa cu obletii vara!dau cu cozile in ei de le sar capacele!ha ha ha ha :D ca tot sustin unii ca avatul da cu coada in obleti :D

deci da clar cu coada. am vazut io ieri, dadea rau de tot, dar numai in visatori :twisted:
altfel spus, haleau in malu sovietic, la cca. 60-70m distanta de malul propriu. cum dreak sa ajungi acolo cu musca...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 26 Mar 2007, 11:15

desigur ca intr-o astfel de situatie l-ai fi spart la vobler, ceva ultra long cast super yozuri adevarat, mama ce le-ai fi rupt capu'. plus ca daca se mai trageau mai incoace vreun metru sau zece, ii zapaceai la lingura. da' n-a fost sa fie! :)

Scrie răspuns