Concurs national de pescuit la pastrav-Cupa Romsilva

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 13 Mai 2006, 22:11

foarte interesant... se pot organiza concursuri dar raul Buda este interzis pescuitului sportiv hai ca la asta vreau si eu o explicatie
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 13 Mai 2006, 23:27

Subscriu. da' de ce nu e voie sa dam pe Buda, ca mi-ar fi mai usor decat sa merg in Apuseni sau pe Bega!?

pityu
veteran
veteran

Concursul National de pescuit la pastrav

Mesaj de pityu » 03 Iun 2006, 23:21

Mai multi membrii de la A.P.S. Salmo-Carpatica Lupeni, jud. Hunedoara si-au anuntat deja intentia de a participa. Speram sa iese un "Regal" pe cinste.
PS. Palinca e voie sa aducem?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Iun 2006, 06:46

Normal! Facem schimb :lol:

ovm
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovm » 05 Iun 2006, 12:41

Mai fratilor vad ca sunt destui oameni ce si-au anuntat prezenta la acest concurs.Rugamintea mea e sa confirmati la Ocolul Silvic Vidraru din Curtea de Arges pana in data de 16.06(vedeti anuntul din Pescar Modern ultimul nr.)participarea la acest concurs de pescuit cu musca artificiala.In functie de nr. de persoane confirmate la OS VIDRARU voi amenaja nr. de standuri.Credeti-ma ca e foarte greu sa amenajezi un nr. de standuri cat mai egale valoric si mai ales pt. doua rauri destul involburate si ca urmare chiar as dori ca fiecare dintre voi care e ferm convins ca vine la concurs sa confirme chiar pe acest forum prezenta.Un stand are 200 m si daca vor veni, sa zicem,20 de concurenti e nevoie de 8km. de standuri pt. cele 2 rauri in total plus inca alti 8 km.standuri de rezerva in caz ca ploua si se tulbura apa.Ca urmare e destul de dificil si de aceea va rog sa confirmati nominal cei care sunteti siguri ca veti veni la concurs.Exista riscul sa fie mai putine standuri si arbitrii decat concurenti si prezenta celor care nu confirma s-ar putea sa fie inutila la concurs..Puteti chiar pe acest topic sa confirmati nominal prezenta.
FIR INTINS !

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 08 Iun 2006, 21:33

ovm a spus... "Puteti chiar pe acest topic sa confirmati nominal prezenta."
Cum spuneam, de la A.P.S. Salmo-Carpatica Lupeni, pana acum s-au inscris nominal:
1) - TRUSCHECI CONSTANTIN
2) - BARTHA IULIU
3) - MATASAREAN IOAN
4) - IANC DUMITRU
5) - MANTA ADRIAN
6) - TROFIN ADRIAN
7) - BUGNAR IOAN
8) - USZKAY ISTVAN
... si e posibil ca lista sa continue. Pana cel tarziu Luni, 12.06.2006 platim si taxa de inscriere. Cu totii optam pentru varianta "La Cort"
Daca credeti ca suntem prea multi, nu va speriati ! La metoda de pescuit prin "biciuire" suntem incepatori. La noi in "Vale" 98,46% din muscari pescuiesc numai la "Buldo". Venim sa "furam" meserie de la ceilalti, sa ne simtim bine si ... sa ne cunoastem mai bine.
Doamne - ajuta !

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 08 Iun 2006, 21:49

Vad ca a mai intrebat si blackmind inaintea mea, dar nu a raspuns nimeni. Intreb si eu inca o data : cum de acum se poate organiza concurs de pescuit pe Buda , daca pescuitul este interzis pe acest parau ? :shock:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Iun 2006, 07:07

georges scrie:Vad ca a mai intrebat si blackmind inaintea mea, dar nu a raspuns nimeni. Intreb si eu inca o data : cum de acum se poate organiza concurs de pescuit pe Buda , daca pescuitul este interzis pe acest parau ? :shock:
Nu sunt organizator, dar nu e prima data cand se organizeaza concurs pe ape inchise. Se poate organiza cu aprobarea Romsilva. Romsilva inchide o apa pentru refacere, populari, etc. Ei decid inchiderea, ei pot si sa decida ca un concurs C&R nu face o paguba majora si nu afecteaza planul de refacere si sa accepte desfasurarea concursului.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 09 Iun 2006, 13:11

mihai e mai pacifist :) totusi daca tot e inchis de ce se da la peste? adica de ce dau? (ca dau bajetii cu epoleti) si aia care stiu sa pupe
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Iun 2006, 14:28

blackmind scrie: totusi daca tot e inchis de ce se da la peste? adica de ce dau? (ca dau bajetii cu epoleti) si aia care stiu sa pupe

Asta deja e intrebare retorica. Traim in Romania!

Scrie răspuns