Concurs national de pescuit la pastrav-Cupa Romsilva

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 13 Iun 2006, 12:47

in primu rand nu am zis ca este interizis la fel ca ceilalti sunt si eu tot user si nu conteaza vechimea...
nu cred ca am jignit poate indirect dar ma repet vorbesti pelanga subiect cel putin mi-ai raspuns mie si deaia imi permit sa zic
Ideea era ca nu are rost sa ne suparam pe cei de la Romsilva ca procedeaza asa
romsilva poate sa inchida toate apele e treaba lor etc... pe mine ma dernajeaza ca desi sunt inchise apele, tot se pescuieste la greu la rama plasa etc... si mai vine si cate un salvamontist care isi lauda captura de 48cm la "rotativa" hai sa fim prosti... de la lupeni pana la buda sunt cam 200km deci clarr vorbesti in necunostinta de cauza si mai lasama cu educatia... nu ne cunoastem si dupa niste vorbe nu esti tu in masura sa tragi concluzia asta... sunt satul de filozofi
mihai as fi vrut desi sunt un incepator in ale muscaritului am licenta si... m-as duce mai degraba la licenta :(
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

pityu
veteran
veteran

Concursul National de pescuit la pastrav

Mesaj de pityu » 15 Iun 2006, 22:19

As fi vrut sa vorbesc cu colegi-pescari din tara despre acest concurs, despre caracteristicile apei(chiar si cu Blackmind), muste prinzatoare si multe altele, dar vad ca nu s-a inteles rostul topicului. Pacat !!!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Iun 2006, 07:08

Cred ca aproape nici unul dintre cei care vin la concurs nu a mai pescuit pe Capra si Buda. Cel putin nici unul din cei cu care am vorbit eu. Asa ca va trebui sa ne orientam la fata locului.
Trupa voastra cand va ajunge acolo?

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 17 Iun 2006, 01:21

MIHAI ! Noi plecam Vineri dimineata pe la 8,00 (sper) si daca ne ajuta Dumnezeu, ajungem pe la amiaza. Ar fi bine sa prindem un mic "antrenament" dupa masa (spre seara). Nu mergem sa castigam, suntem la inceput de drum si latura asta nu ne intereseaza (deocamdata).
La noi se practica din "tata-n fiu" numai tehnica "cu buldo" Venim sa incercam sa schimbam o mentalitate, sa invatam ceva (niciodata nu mi-a fost rusine sa invat) si bineanteles sa "tragem" un chef, nu de alta dar ...
"sa nu uitam de ce am venit" !!! Astept sa ne cunoastem ! (daca vrei si tu bineanteles).

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Iun 2006, 11:18

Chefuri vom trage chiar doua, ca-s doua nopti la mijloc! Sper sa ajung si eu vineri pe la 17-18, macar sa vad apa, inainte de a trece la alte lichide!

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 18 Iun 2006, 20:39

Stii cumva daca vine si Lucian Vasies ?

ddv
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ddv » 18 Iun 2006, 21:41

yupi licenta e in cursu saptamanii asa ca ma inscriu si eu ...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Iun 2006, 06:44

Vine si Luci, normal! Da' nu-i place palinca!

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 19 Iun 2006, 12:50

m-am inrolat si eu...pitesteni au tuica de 30% sa vedem cu ce vine cluju :o
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 19 Iun 2006, 13:03

MihaiV scrie:Chefuri vom trage chiar doua, ca-s doua nopti la mijloc! Sper sa ajung si eu vineri pe la 17-18, macar sa vad apa, inainte de a trece la alte lichide!
ia te rog cu (la) tine niste cone & bead head-uri aurii/cupru, carlige, si vezi poate gasesti niste hackle dark dun ... :-)
multam

Scrie răspuns