BRACONAJ, MOMEALA NATURALA

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 25 Aug 2008, 12:57

Am mai spus despre asta si in alte topicuri, daca toata lumea ar fi ca jandarmii din Fagaras, in 2 ani maxim am scapa de braconieri... de cate ori am sunat in maxim 35 de minute au fost prezenti... din fericire, acum pe Olt, in zona Fagarasului rar mai vezi cate un braconier... am mai vazut noaptea cate unul, sporadic... dar mie imi place sa-i sun cand sunt mai multi, sa nu plece jandarmii chiar cu mana goala... :twisted:

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 25 Aug 2008, 13:36

shootgun scrie:Am mai spus ....de cate ori am sunat jandarmii
Am o retinere sa sun la 112 ( alt numar nu stiu iar braconajul nu cred ca este intradevar o urgenta ).
De fapt problema este ca eu nu am pirit, reclamat sau denuntat niciodata pe nimeni !
Sunt un bleg care nu ia atitudine ?!
Citi dintre voi ati chemat jandarmii ?

Eu, o singura data ( in urma cu 15 ani) am apostrofat un grup care pescuia noaptea pe Somes, cu mai multe cirlige atirnate pe o fringhie si cu alte scule. M-am indispus grozav si m-am simtit in pericol.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 25 Aug 2008, 13:50

Nu am sunat niciodata la 112...nu sun nici macar la dispeceratul lor... am numerele de mobil ale catorva dintre ei si ii contactez direct. Fie ca sunt sau nu de serviciu se anunta intre ei si in cel mai scurt timp vin la locul faptei... i-am cunoscut pe Olt cand veneau imbracati civili sau ca pescari incercand sa surprinda braconierii... Ultima data au arestat vre-o 6-7 insi, au venit vre-o 10 baieti, mascati si cu tot ce trebe... au confiscat bete, plase masini, biciclete.... Faza tare ca in ziua aia i-am chemat de 2 ori si de fiecare data au rarit din braconieri.... :twisted:

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 26 Aug 2008, 11:57

shootgun scrie:Faza tare ca in ziua aia i-am chemat de 2 ori si de fiecare data au rarit din braconieri.... :twisted:
de 2 ori au ridicat aceeasi braconieri. intreb si eu asa retoric ca pe la noi "organele" se ocupa mai mult cu taximetria pt. infractori.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 26 Aug 2008, 12:15

Stai linistit... nu au luat de doua ori aceasi braconieri... mi-as fi dat seama... si chiar daca... eu unul sunt multumit ca se misca ceva... nu cheltuie jandarmeria din Fagaras benzina numa sa plimbe braconieri... intreaba-i pe toti cei care pescuiesc in zona si ai sa te lamuresti....

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 26 Aug 2008, 12:26

sa dea Cel de sus! dupa doua'j'de ani post december circus am devenit sceptic in ceea ce priveste haiduciile autoritatilor noastre

Scrie răspuns